Gastenboek


Anoniem - 17-05-2024

Afgelopen Januari ben ik gestart met de cursus Fit & Slank. Al langer heb ik getwijfeld om hier mee te beginnen, maar iedere keer dacht ik: "Nee ik ga het zelf proberen". Door het zelf te proberen ging ik mijzelf "uithongeren" om zo maar snel kilo's kwijt te raken. Hierdoor voelde ik me niet goed, kreeg ik eetbuien en hield ik het ook niet lang vol. Uiteindelijk heb ik mij toch ingeschreven voor de basiscursus "in 8 weken" en hierin heb ik heel veel dingen geleerd waaronder het belangrijkste voor mij: Hoe ik op een gezonde manier kan afvallen, zonder dat ik honger hoef te hebben. Ik voelde mij al snel veel fitter en lekkerder in mijn vel. Na de basiscursus "in 8 weken" heb ik nog de "in evenwicht" cursus vervolgcursus gevolgd en ben in totaal 13 kilo afgevallen. Ik ben ontzettend blij dat ik uiteindelijk toch de keuze gemaakt heb om mij in te schrijven en zou het iedereen aanraden. 


Claudia Hanssen - 13-05-2024

Fit & Slank was voor mij dé manier om na jaren eindelijk weer eens goed in mijn vel te zitten ik voel me top! Daarbij is het ook nog eens een simpele makkelijke manier die zo goed werkt! Sinds ik ben gestart heb ik eigenlijk geen moment van honger meer gehad omdat ik nu de juiste voeding binnen krijg. Ik ben in de 8 weken 7,2 kg afgevallen en ik ben zo trots op mezelf!! Op deze manier ga ik lekker door het is gewoon een hele nieuwe levensstijl geworden. Ik heb al 26 jaar MS waardoor mijn energielevel vaak erg laag is maar door deze cursus is deze flink omhoog gegaan waardoor ik iedere dag een flinke wandeling kan maken en heb daar ook nog plezier in gekregen. Deze cursus zou eigenlijk iedereen moeten doen als je wilt afvallen. Dit kan ik iedereen aanraden. De coach Ger Deckers weet iedereen ontzettend te motiveren. Dus twijfel niet en geef je op voor deze cursus. Als mij dit lukt dan kan iedereen dit! Veel succes!!


Hanneke - 01-05-2024

Fit &Slank was voor mij de manier om op een gezonde manier in 8 weken ruim 4 kilo af te vallen. Belangrijker nog was de wijziging in mijn eetpatroon en een aantal vaste nieuwe en gezonde routines. Fijn dat het zo goed vol te houden is en fijn om voortdurend een aantal eye openers over voeding te horen. Bedankt Danielle, het waren ook nog eens gezellige bijeenkomsten! 


Lian - 17-03-2024

Ik ben echt blij dat ik met Fit & Slank ben begonnen. Dat heeft me echt doen inzien hoe je gezonder kunt eten en hoe je gemakkelijker zoetigheid kunt laten. Het wondermiddel voor mij is: 3x magere kwark per dag en dit werkt echt geweldig. Ik ga wel door met de vervolg cursus omdat die ervoor zorgt dat je minder snel terugvalt. En ikwil nog een paar kilootjes afvallen. Roos, bedankt voor de positieve lessen.


Inge - 14-03-2024

Beste Roos en medecursisten, ik ben blij dat ik begonnen ben met de cursus Fit & Slank. Het was leerzaam en gezellig! Fijn om te leren dat je door het eten van vitale voeding zo goed in je vel kan zitten. Je voelt je een stuk fitter en energieker. Ook fijn om de ervaringen en de behaalde resultaten van de medecursisten te horen. Ik beloon mij nu ook zelf om de vervolgcursus 'in evenwicht" te gaan volgen. Door deze cursus kan ik de puntjes op de i zetten. 


Monique Coumans - 12-03-2024

Ik ben ontzettend blij met het programma en de begeleiding van Roos. Zij legt alles duidelijk uit en heeft begrip voor je situatie. Voor mij echt iets wat werkt en waar je echt niet alles voor hoeft te laten om gewicht te verliezen. Top!


Jose Schaekens - 12-03-2024

Hoi, ik ben super tevreden met de cursus. Heb mijn doel bereikt en zal zeker op blijven letten. Maar als je 'de regel van 3' volgt en 'de 7 afspraken' heb je helemaal geen probleem. Het is heel goed vol te houden. Heel veel succes voor degenen die de cursus gaan volgen. Is aan te bevelen! En bedankt aan Ger Deckers die de cursus heeft gegeven. Gr Jose


Linda - 05-03-2024

Beste Amarins, Heel erg bedankt voor de afgelopen 5 maanden. Ik heb hierin veel geleerd. De regel van 3 was hierin voor mij een eye-opener. In balans blijven lukt mij hierdoor veel beter. Bijna -10 kilo is een mooi gewicht en ik heb er alle vertrouwen in dat ik dit nu zelfstandig kan voortzetten. Nogmaals, bedankt! Veel succes en plezier met de nieuwe locatie. Liefs, Linda


Esther - 23-12-2023

Wat een kado voor jezelf! Wekelijks met een groepje samen allemaal tips over producten en eetgedrag krijgen. Sommige die je eigenlijk wel weet en andere waarvan je denkt, maar echt? Nooit geweten! Dan blijkt dat je met gewoon "normaal" eten ( vaak meer dan ik voorheen deed) ook nog eens kilo's verliest. Roos brengt het op een fijne manier, niet oordelend, maar vooral opbouwend en positief. Niet dat wat minder goed ging benadrukken, maar juist kijken naar waar het wel goed ging in die week? Met haar vragen zet je jezelf aan het denken en voelt het vooral als je eigen keuze wat je wel of niet doet en dus zijn ook de succesjes die je boekt voor jezelf! Als je het mij vraagt, een fantastisch concept, dat werkt!!! Dankjewel Roos, voor je inzichten.


CORRY - 23-12-2023

Ik ben blij met het resultaat onder begeleiding van coach Roos. In ga nog door met devervolgcursus. Dank je wel!


Wilmi Geraedts - 15-12-2023

19 oktober ben ik gestart met de Fit & Slank cursus bij Anouk. Het was haar eerste cursus die ze gaf maar ze heeft het super goed gedaan! Iedereen was netjes wat kilo's kwijt. Anouk, ga zo door... dan maak je nog veel mensen blij met minder kilo's en een fijn en gezond eetpatroon.


Linda - 21-11-2023

Fijne begeleiding van Amarins. Na 8 weken wat kilo's kwijt en we gaan nog even door. De regel van 3 is heel overzichtelijk en haalbaar! 


Saskia Mertens - 08-11-2023

Afgelopen mei gestart met Fit & Slank bij Roos. Zo blij dat ik dit gedaan heb en wat een super ervaring. Het heeft me alleen maar goeds gebracht en een geweldig resultaat. HET WERKT ECHT. Inmiddels bijna 8 kg kwijt, maar belangrijker is dat ik me veel fitter voel, een vrolijker mens ben en sinds jaren weer goed in mijn vel zit. Ik ben weer gaan sporten, powerwalken en boksen. Zo fijn om dat te doen en vooral mijn conditie is veel beter geworden. Ik geniet weer meer van het leven. De begeleiding van Roos is geweldig. Ze heeft respect voor iedereen en laat mensen in hun waarde, maar ze houdt  je ook een spiegel voor.. Roos,ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen, je bent een mooi mens. Dank je wel voor alles!


Carolien - 07-11-2023

hoi ik ben Carolien. In september ben ik begonnen met de cursus en wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. Ik ben in 8 weken tijd veel te weten gekomen over gezond eten en bewegen. Ik ben in totaal 8,6kg kwijt geraakt en ik ben er nog niet, maar ik ga ervoor. Ik ben een beetje septisch gestart, want ik had al veel dingen geprobeerd en had het eigenlijk al opgegeven. Via via hoorde ik van deze cursus en ben toen als laatste poging toch gestart en al gauw had ik de smaak te pakken. De groep was leuk en we hebben een groepsapp aangemaakt daar worden veel ideeën uitgewisseld en als iemand het zwaar heeft peppen we elkaar op. Het contact met de groep was erg prettig. en nog steeds hebben we af en toe contact via de app. We zijn nu een week klaar met de cursus, maar ik ben nog steeds bezig. Heb nog geen terugval gehad. Ik heb mijn levenstijl erop aangepast. We eten nu meer gezond en in het weekend nemen we toch wat lekkers, maar zodra ik zondag's weer opsta gaat de knop gelijk weer om. Ook loop ik nu veel en veel meer. Voorheen niet vooruit te branden. Nu niet stil te krijgen. Ik hoop dat ik dit nog lang vol mag houden en mijn uiteindelijke doel mag bereiken en behouden. Ik kan deze cursus iedereen aanraden. Ik heb er veel baat bij gehad. groetjes Carolien


Daniëlle L’Espoir - 06-11-2023

Hoi ik ben Danielle en doe nu voor de 2e keer mee aan de Fit & Slank cursus. ik merk dat ik het fijn vind om een stok achter de deur te hebben! Op dit moment lukt me t afvallen niet zoals ik gehoopt had vanwege persoonlijke omstandigheden... maar ik geef niet op en ga mijn doelen halen want ik wil een gezondere levensstijl! Uit mijn eigen ervaring kan ik alleen maar zeggen, meld je aan en ga ervoor!


Sonja Sanders - 06-11-2023

Lieve Roos, dankjewel voor de fijne leerzame cursus om een fitter en slanker lichaam te krijgen. Door deze cursus ben ik veel kilo's verloren, ik heb een gezonder voedingspatroon en een regelmatig sportprogramma. Ik voel me happy in mijn lichaam!


Petra Schulpen - 06-11-2023

Omdat ik weer veel kilo's was bijgekomen ben ik met dej Fit & Slank cursus gestart.Met het motiveren en de vele fijne tips van Roos lukt het me prima. Ben erg blij dat ik gestart ben en heb weer zin in koken en eet lekker. Het is een gezonde manier om af te vallen, zonder bijv. punten tellen enz. Het is eenvoudig: De regel van 3 en keuzes maken. Roos is de positieve stok achter de deur die ik nodig had. Bedankt Roos.


Marieke - 06-11-2023

Enkele jaren geleden heb ik al F&S met succes gevolgd. Mede door wat hormonale strubbelingen toch weer wat kilo's erbij. Maar ik kon de hormnonen wel de schuld blijven geven, uiteindelijk was ik wel degene die er iets aan moest doen. Dus in september ben ik wederom begonnen bij Roos met F&S. Ik wist goed wat ik moest doen en wat de methode inhoudt. Maar de stok achter de deur van de wekelijkse bijeenkomsten en de motivatie van Roos en de medecursisten, zorgde ervoor dat ik gemotiveerd bleef. Deze keer vond ik het veel beter te doen dat de vorige keer. De knop ging makkelijker om en ik kon het goed inpassen in het gezinsleven. De cursus werd na 8 weken afgesloten met 25 cm minder, 9 kilo lichter, kleding die veel lekkerder zit én minder hormonale klachten! 


Nathalie - 06-11-2023

Heel blij dat ik deze cursus bij Roos ben gaan volgen. Het heeft me enorm veel inzicht gegeven. Ik vind het persoonlijk ook goed vol te houden omdat ik geen rare veranderingen moet doorvoeren in mijn eet- en drinkgedrag. Ik moet alleen veel bewuster omgaan met hoeveelheden en keuzes maken. Ook fijn dat er in breder opzicht aandacht wordt besteed aan gezonder leven!


Anouk - 06-11-2023

Al jaren voer ik een 'strijd' met de kilo's en na mijn eerste zwangerschap besloot ik dat het tijd werd voor actie, om een fittere moeder en een voorbeeld voor mijn dochter te zijn. Mijn zus had al een keer met goed resultaat de cursus bij Roos gevolgd, dus ik meldde me ook aan voor die extra stok achter de deur. Mezelf ervan bewust dat elk pondje door het mondje gaat en vooral mijn snaaigedrag de boosdoener is, was het fijn om ervaringen te delen en nu gericht een 'dagindeling' voor de maaltijden te hebben, met daardoor ook minder honger en zin. Hoewel ik nog steeds graag lekker eet en mezelf toelaat af en toe wat lekkers te nemen, maak ik nu bewustere keuzes en kan ik vaker nee zeggen. Met bijna 12 kilo minder op de weegschaal, een strakker lichaam en vooral een fittere ik, kan ik met recht trots zijn op mezelf en ben ik heel dankbaar voor de Fit & Slank cursus en de motivatie van Roos! Mijn streefgewicht is nog niet bereikt, maar ik ben er zeker van dat mijn leefstijl en mindset nu voldoende veranderd zijn om dat ook te bereiken!


Ilona - 01-11-2023

Nadat ik me tijdens de zomervakantie doodongelukkig had gevoeld in mijn bikini, had ik besloten dat het nu toch echt tijd was voor actie! Ik had op zich een gezond gewicht, maar ik zat gewoon niet lekker meer in mijn vel en wilde graag 5 kilo kwijt. Ik sportte al regelmatig en voor mijn gevoel at ik ook gezond, dus ik begreep gewoon niet wat ik fout deed. De afgelopen 8 weken heb ik een cursus gevolgd bij Amarins, en ik ben er heel enthousiast over! Ze weet op een duidelijke manier uit te leggen wat je kunt verbeteren, en dit zie je terug op de weegschaal (en dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen, toch?). Naast het gewicht en de centimeters die ik ben kwijtgeraakt, kan ik ook zeggen dat ik me echt veel beter voel. Ik heb meer energie en veel minder behoefte aan zoetigheden en snacks. Daarnaast zit ik veel lekkerder in mijn vel en heb ik weer meer zelfvertrouwen. Kortom, zelfs als je maar een paar kilo wilt afvallen, zal deze cursus je veel inzichten geven en je helpen om een leven lang gezond (en lekker!) te blijven eten!


Miranda - 13-09-2023

Half juni ben ik begonnen met Fit & Slank bij Maureen. Eerst twijfelde ik of dit wel het juiste moment was, aangezien het bijna zomervakantie was. Maar wat is het heerlijk om zelfs tijdens de vakantie af te vallen. Het is goed vol te houden, en je leert om de juiste keuze te maken, zonder dat het voelt als een dieet. Ik ga nog even door, en weet zeker dat het einddoel gaat lukken. Bedankt Maureen voor je begeleiding!


Sonja Broekhuizen - 27-07-2023

Afvallen wauw wat een eeuwige strijd was dat voor mij. Jaren lang zo veel en zo vaak geprobeerd en elke keer met hetzelfde resultaat: jojoën. In februari was ik het zo zat dat n zag nog 1 mogelijkheid en dat is Fit en Slank. Ik had F&S leren kennen door een collega, zij is ruim 40 kg afgevallen met deze methode … wat spannend en wat maakt dat dit dan wel lukt en aanslaat? Ik geen idee dus was het een sprong in het diepe. Maar ik heb die sprong gemaakt samen met coach Yolanda. En oh wat een eye openers waren dat. Ik dacht al veel te weten maar wat was er nog veel te leren ! Heb twee cursussen gevolgd , basis en vervolg. Wat het mij opleverd; Geen kortademigheid meer. Conditie, blij zijn met mij zelf, mij zoveel beter voelen, mij aantrekkelijk voelen en nog zooo veel meer. Ik was COVID patiënt en sinds enkele weken hoef ik geen pufs meer !! Hoe geweldig ! Dit door gewoon gezond te eten en te sporten!

Ik ben -11,5 kg kwijt en 56 cm !!! Vooral die cm zijn goed te zien. Twijfel je om de stap te zetten , echt doe het , het zal ook jou veel opleveren ook als je net als ik al rond de 50 bent. Ga ervoor en gun het jezelf !! Als ik het kan, kan jij het ook 

Yolanda dank voor deze reis , je steun en je duidelijke woorden. Ben je zo dankbaar ! Heel erg bedankt 

Sonja


Saskia - 15-07-2023

Eindelijk een manier gevonden om me fitter te voelen... daarbij ook een paar kilo's afgevallen en dat is helemaal fijn. Al 2 jaar heb ik vanalles geprobeerd met diëten om me fitter te voelen, maar helaas zonder resultaat en dat is frustrerend. Maar nu ik de eerste Fit & Slank cursus heb gehad, er zijn alleen maar verbeteringen: ik voel me fitter, slaap beter, heb een betere conditie, ben weer een vrolijkere partner, mama en mens. Het heeft me alleen maar goeds gebracht en daarbij is het voor mij makkelijk om te doen. De volgende stap is de vervolgcursus. We gaan ervoor! En de positieve en respectvolle manier waarop Roos de cursus en begeleiding geeft... Roos, je bent een prettig en positief ingestelde vrouw. Thank alvast!


Anita - 14-07-2023

Ik heb fijne lessen gehad van Roos en opnieuw inzicht gekregen in een gezondere leefstijl! Roos geeft fijne tips, brengt de " stof " luchtig waar je daadwerkelijk mee aan de slag kunt. Blij dat ik deelgenomen heb... op weg naar een gezond leven! 


Judith - 13-07-2023

Al jaren worstel ik, ondanks een goed bewegingspatroon, met fors overgewicht. Een paar maanden geleden besloot ik dat het genoeg was, dat het roer om moest en dat ik met mijn eetpatroon aan de slag moest. In mijn zoektocht naar begeleiding kwam ik terecht bij Amarins, ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Met de aanwijzingen die ik kreeg kon ik makkelijk direct aan de slag zonder moeilijk gedoe met ingewikkelde recepten etc. Ik werd me bewust van de andere keuzes die ik kan maken en dat ik eigenlijk heel makkelijk met veel minder calorieën toe kon dan ik altijd had gedacht. Amarins heeft me net dat zetje gegeven dat ik nodig had om de juiste keuzes voor mijzelf te maken. Heel langzaam verdwenen de overtollige kilo's. Inmiddels ben ik 9 kilo kwijt, ik heb nog een aardige weg te gaan maar voel me zoveel beter dan een paar maanden geleden! Met de tips die ik heb ontvangen heb ik er alle vertrouwen in dat ik het nu verder zelf kan en anders kan ik weer terugvallen op de hulp van Amarins, dat is een fijne gedachte. Judith 


Donna van Asselt - 13-07-2023

Mijn tailleomvang is met 12 cm afgenomen in nog geen 20 weken tijd! Ik heb een nieuwe leefstijl met andere eetgewoontes en meer beweging en ik ben mij veel bewuster van wat ik eet, waardoor ik slimmere keuzes maak en ook echt kan genieten van wat ik eet. Ook heb ik weer een gezond BMI.... Dit is een kleine opsomming van wat de cursussen bij Amarins mij gebracht hebben. Ik ben zo blij dat ik het mijzelf gegund heb om te gaan starten met Fit & Slank en daarmee op een motiverende, ontspannen en persoonlijke wijze gaan werken aan een gezonder gewicht. Dank je wel Amarins! Ik ga nu een stuk zelfverzekerder de zomer in. 


Angela Hellebrand - 13-07-2023

Even weer alles op de rit krijgen en het ritme terug vinden. De hartelijkheid en positieve uitstraling van Evelien Mertens is daarbij een grote steun. Mijn dank hiervoor. De eerst 8 kg zijn er vanaf. En 3 weken vakantie met alles er op en aan hebben het niet " verpest".


Christian - 11-07-2023

Ook ik was weer na een paar jaar weer alle kilo's bij en had de stok achter de deur van Roos nodig. Even weer alles op een rijtje zetten en bewuster gaan eten en drinken. Dit heeft er toe geleid dat ik 6 kilo ben afgevallen en mij de regels van Fit & Slank eigen heb gemaakt. Af en toe gaat het niet helemaal volgens planning maar dan pak ik het die dag erop weer op en denk ik aan de motivatie waarom ik hier aan begonnen. Wat minder zwaar en een fitter lijf. Dank je wel Roos voor de peptalks en alle informatie.


Daniëlle L’Espoir - 11-07-2023

Lieve Roos, jij bent mijn stok achter de deur! Door bewustere keuzes te maken lukt het me om in balans te blijven! Inmiddels ben ik alweer wat kilo's kwijt de eerste 4 op een ander dieet en de rest bij jou... een betere keuze had ik niet kunnen maken! We gaan nog even door... Roos bedankt voor je steun!


Riekie en Zef Coenen - 10-07-2023

Beste Ger, bedankt voor jouw ondersteuning! We vonden het fijn en leerzaam om de cursussen te volgen. Waardoor we zijn afgevallen en ook beter in ons vel zitten. We hebben ook geleerd om ons eetpatroon te veranderen en zo te houden. En zullen ook zeker zo doorgaan.... we willen ook graag in september weer deelnemen aan de weegmomenten. We vinden jou een zeer fijne coach. Bedankt Zef en Riekie


Trudy van Leeuwaarden - 29-05-2023

Lieve Evelien Mertens, hierbij wil ik jou bedanken voor je enthousiaste, onvermoeibare, vrolijke, positieve begeleiding richting gezonde voeding. Ik hoor jouw adviezen nog steeds in mijn hoofd als ik iets wil nemen wat niet tot de vitale voeding behoord! Dat heb je goed gedaan, net zo'n liedje wat je niet uit je hoofd krijgt hahaha. Ik heb al vaak mee gedaan met andere clubjes dus ik kan vergelijken en je steekt echt met schouder en nek boven mijn andere ervaingen uit. (op een na die net zo gedreven was als jij) Ik ga jouw adviezen ter harte nemen en ga door op de weg die ik mede dankzij jou ingeslagen ben. Super bedankt. Liefs Trudy


Heleen - 22-05-2023

Ik ben in korte tijd veel fitter geworden. Ben meer gaan bewegen. En ben bewuster geworden van wat ik in mijn mond stop. Petra motiveerde op een positieve manier. Ik ben er nog lang niet maar ga wel de vervolgcursus bij Petra volgen. Nog even die vriendelijke "stok" achter de deur. 


Caren - 18-05-2023

Zo blij met Fit & Slank! Ik heb meer energie en voel me fitter. Mooie bijkomstigheid is dat er ook wat kilo's af zijn. Het is geen dieet, maar een verandering van levenswijze/eetpatroon. En het werkt gewoon goed voor mij! Dankzij Petra, zij heeft me goed!


Lyonne - 17-05-2023

Fit & Slank MET Amarins!

20 weken verder kan ik zeggen dat Fit & Slank, de steun van Mynie (mede-cursist) en de steun en begeleiding van Amarins mijn leven zeer positief heeft veranderd!Naast dat ik weer de mooie dingen in de spiegel kan zien, zoals een taille en nek, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en zelfs veel betere bloedwaardes... de diabetescoach vroeg mij meteen naar de wijze waarop ik die verbetering had bewerkstelligd... Fit & Slank! Niet alleen voor lijf en geest, maar dus ook voor je innerlijke waardes.BEDANKT Amarins, je bent echt een topper!


Romy - 24-03-2023

Fit & slank was voor mij een echte eye opener en heeft mij in een positieve manier veranderd in een hele korte tijd. Ik ben er nog niet maar ik heb dankzij de Fit & Slank methode heel veel motivatie om voor mijn doel te gaan en mijn streefgewicht te bereiken. Ik voel me veel fitter, zit lekkerder in mijn vel en beweeg veel meer. Roos leerde mij om door te zetten en soms juist te doen waar je geen zin in hebt wat achteraf een heel goed gevoel geeft. Daarbij vind ik 'de regel van 3' helemaal geweldig want het is simpel en je hoeft er niet over na te denken. Dus ik ben erg tevreden en ben blij dat ik de stap heb gezet om deze Fit & Slank cursus bij Roos te volgen.


Petra - 22-03-2023

Ongeveer een jaar of 4 geleden heb ik de Fit & Slank cursus gedaan en ik ben toen bijna 10 kg afgevallen. Begin dit jaar was ik weer een paar kilo bij gekomen. Ik moest weer even de draad oppakken en heb mij aangemeld bij Roos. Wat fijn om weer even de motivatie van Roos te krijgen.Zij heeft mij weer terug op het juiste pad gezet om de kilo's er weer af te krijgen. "De regel van 3 en de 7 afspraken' geven mij zoveel rust in mijn hoofd om het weer goed vol te houden.Bedankt Roos, ik zit weer goed in mijn vel dankzij jou!


Chrissy - 19-03-2023

Ik heb 3 jaar geleden met veel plezier de cursus bij Roos gedaan.En met een goed resultaat, ik was 10 kilo kwijt. Sinds vorig jaar zijn daar langzaam aan wat kilootjes bij gekomen en daarom besloot ik om weer opnieuw een soort "opfris cursus" te gaan doen. Ook dit is me weer super goed bevallen. Ik blijf zeer zeker met Roos afspreken voor controle. Ze is een super coach!


Vind mijn Coach

Wacht niet langer en begin ook met stralen! Zoek hier je dichtsbijzijnde coach en locatie.

BMI Calculator

Ben je benieuwd of jij op het juiste gewicht zit, vul onderstaande velden in er bereken jouw BMI.