Gastenboek

Schrijf iets in ons gastenboek.

Aantal gastenboekberichten: 719


Miranda - 13-09-2023

Half juni ben ik begonnen met Fit & Slank bij Maureen. Eerst twijfelde ik of dit wel het juiste moment was, aangezien het bijna zomervakantie was. Maar wat is het heerlijk om zelfs tijdens de vakantie af te vallen. Het is goed vol te houden, en je leert om de juiste keuze te maken, zonder dat het voelt als een dieet. Ik ga nog even door, en weet zeker dat het einddoel gaat lukken. Bedankt Maureen voor je begeleiding!


Sonja Broekhuizen - 27-07-2023

Afvallen wauw wat een eeuwige strijd was dat voor mij. Jaren lang zo veel en zo vaak geprobeerd en elke keer met hetzelfde resultaat: jojoën. In februari was ik het zo zat dat n zag nog 1 mogelijkheid en dat is Fit en Slank. Ik had F&S leren kennen door een collega, zij is ruim 40 kg afgevallen met deze methode … wat spannend en wat maakt dat dit dan wel lukt en aanslaat? Ik geen idee dus was het een sprong in het diepe. Maar ik heb die sprong gemaakt samen met coach Yolanda. En oh wat een eye openers waren dat. Ik dacht al veel te weten maar wat was er nog veel te leren ! Heb twee cursussen gevolgd , basis en vervolg. Wat het mij opleverd; Geen kortademigheid meer. Conditie, blij zijn met mij zelf, mij zoveel beter voelen, mij aantrekkelijk voelen en nog zooo veel meer. Ik was COVID patiënt en sinds enkele weken hoef ik geen pufs meer !! Hoe geweldig ! Dit door gewoon gezond te eten en te sporten!

Ik ben -11,5 kg kwijt en 56 cm !!! Vooral die cm zijn goed te zien. Twijfel je om de stap te zetten , echt doe het , het zal ook jou veel opleveren ook als je net als ik al rond de 50 bent. Ga ervoor en gun het jezelf !! Als ik het kan, kan jij het ook 

Yolanda dank voor deze reis , je steun en je duidelijke woorden. Ben je zo dankbaar ! Heel erg bedankt 

Sonja


Saskia - 15-07-2023

Eindelijk een manier gevonden om me fitter te voelen... daarbij ook een paar kilo's afgevallen en dat is helemaal fijn. Al 2 jaar heb ik vanalles geprobeerd met diëten om me fitter te voelen, maar helaas zonder resultaat en dat is frustrerend. Maar nu ik de eerste Fit & Slank cursus heb gehad, er zijn alleen maar verbeteringen: ik voel me fitter, slaap beter, heb een betere conditie, ben weer een vrolijkere partner, mama en mens. Het heeft me alleen maar goeds gebracht en daarbij is het voor mij makkelijk om te doen. De volgende stap is de vervolgcursus. We gaan ervoor! En de positieve en respectvolle manier waarop Roos de cursus en begeleiding geeft... Roos, je bent een prettig en positief ingestelde vrouw. Thank alvast!


Anita - 14-07-2023

Ik heb fijne lessen gehad van Roos en opnieuw inzicht gekregen in een gezondere leefstijl! Roos geeft fijne tips, brengt de " stof " luchtig waar je daadwerkelijk mee aan de slag kunt. Blij dat ik deelgenomen heb... op weg naar een gezond leven! 


Judith - 13-07-2023

Al jaren worstel ik, ondanks een goed bewegingspatroon, met fors overgewicht. Een paar maanden geleden besloot ik dat het genoeg was, dat het roer om moest en dat ik met mijn eetpatroon aan de slag moest. In mijn zoektocht naar begeleiding kwam ik terecht bij Amarins, ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Met de aanwijzingen die ik kreeg kon ik makkelijk direct aan de slag zonder moeilijk gedoe met ingewikkelde recepten etc. Ik werd me bewust van de andere keuzes die ik kan maken en dat ik eigenlijk heel makkelijk met veel minder calorieën toe kon dan ik altijd had gedacht. Amarins heeft me net dat zetje gegeven dat ik nodig had om de juiste keuzes voor mijzelf te maken. Heel langzaam verdwenen de overtollige kilo's. Inmiddels ben ik 9 kilo kwijt, ik heb nog een aardige weg te gaan maar voel me zoveel beter dan een paar maanden geleden! Met de tips die ik heb ontvangen heb ik er alle vertrouwen in dat ik het nu verder zelf kan en anders kan ik weer terugvallen op de hulp van Amarins, dat is een fijne gedachte. Judith 


Donna van Asselt - 13-07-2023

Mijn tailleomvang is met 12 cm afgenomen in nog geen 20 weken tijd! Ik heb een nieuwe leefstijl met andere eetgewoontes en meer beweging en ik ben mij veel bewuster van wat ik eet, waardoor ik slimmere keuzes maak en ook echt kan genieten van wat ik eet. Ook heb ik weer een gezond BMI.... Dit is een kleine opsomming van wat de cursussen bij Amarins mij gebracht hebben. Ik ben zo blij dat ik het mijzelf gegund heb om te gaan starten met Fit & Slank en daarmee op een motiverende, ontspannen en persoonlijke wijze gaan werken aan een gezonder gewicht. Dank je wel Amarins! Ik ga nu een stuk zelfverzekerder de zomer in. 


Angela Hellebrand - 13-07-2023

Even weer alles op de rit krijgen en het ritme terug vinden. De hartelijkheid en positieve uitstraling van Evelien Mertens is daarbij een grote steun. Mijn dank hiervoor. De eerst 8 kg zijn er vanaf. En 3 weken vakantie met alles er op en aan hebben het niet " verpest".


Christian - 11-07-2023

Ook ik was weer na een paar jaar weer alle kilo's bij en had de stok achter de deur van Roos nodig. Even weer alles op een rijtje zetten en bewuster gaan eten en drinken. Dit heeft er toe geleid dat ik 6 kilo ben afgevallen en mij de regels van Fit & Slank eigen heb gemaakt. Af en toe gaat het niet helemaal volgens planning maar dan pak ik het die dag erop weer op en denk ik aan de motivatie waarom ik hier aan begonnen. Wat minder zwaar en een fitter lijf. Dank je wel Roos voor de peptalks en alle informatie.


Daniëlle L’Espoir - 11-07-2023

Lieve Roos, jij bent mijn stok achter de deur! Door bewustere keuzes te maken lukt het me om in balans te blijven! Inmiddels ben ik alweer wat kilo's kwijt de eerste 4 op een ander dieet en de rest bij jou... een betere keuze had ik niet kunnen maken! We gaan nog even door... Roos bedankt voor je steun!


Riekie en Zef Coenen - 10-07-2023

Beste Ger, bedankt voor jouw ondersteuning! We vonden het fijn en leerzaam om de cursussen te volgen. Waardoor we zijn afgevallen en ook beter in ons vel zitten. We hebben ook geleerd om ons eetpatroon te veranderen en zo te houden. En zullen ook zeker zo doorgaan.... we willen ook graag in september weer deelnemen aan de weegmomenten. We vinden jou een zeer fijne coach. Bedankt Zef en Riekie


Trudy van Leeuwaarden - 29-05-2023

Lieve Evelien Mertens, hierbij wil ik jou bedanken voor je enthousiaste, onvermoeibare, vrolijke, positieve begeleiding richting gezonde voeding. Ik hoor jouw adviezen nog steeds in mijn hoofd als ik iets wil nemen wat niet tot de vitale voeding behoord! Dat heb je goed gedaan, net zo'n liedje wat je niet uit je hoofd krijgt hahaha. Ik heb al vaak mee gedaan met andere clubjes dus ik kan vergelijken en je steekt echt met schouder en nek boven mijn andere ervaingen uit. (op een na die net zo gedreven was als jij) Ik ga jouw adviezen ter harte nemen en ga door op de weg die ik mede dankzij jou ingeslagen ben. Super bedankt. Liefs Trudy


Heleen - 22-05-2023

Ik ben in korte tijd veel fitter geworden. Ben meer gaan bewegen. En ben bewuster geworden van wat ik in mijn mond stop. Petra motiveerde op een positieve manier. Ik ben er nog lang niet maar ga wel de vervolgcursus bij Petra volgen. Nog even die vriendelijke "stok" achter de deur. 


Caren - 18-05-2023

Zo blij met Fit & Slank! Ik heb meer energie en voel me fitter. Mooie bijkomstigheid is dat er ook wat kilo's af zijn. Het is geen dieet, maar een verandering van levenswijze/eetpatroon. En het werkt gewoon goed voor mij! Dankzij Petra, zij heeft me goed!


Lyonne - 17-05-2023

Fit & Slank MET Amarins!

20 weken verder kan ik zeggen dat Fit & Slank, de steun van Mynie (mede-cursist) en de steun en begeleiding van Amarins mijn leven zeer positief heeft veranderd!Naast dat ik weer de mooie dingen in de spiegel kan zien, zoals een taille en nek, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en zelfs veel betere bloedwaardes... de diabetescoach vroeg mij meteen naar de wijze waarop ik die verbetering had bewerkstelligd... Fit & Slank! Niet alleen voor lijf en geest, maar dus ook voor je innerlijke waardes.BEDANKT Amarins, je bent echt een topper!


Romy - 24-03-2023

Fit & slank was voor mij een echte eye opener en heeft mij in een positieve manier veranderd in een hele korte tijd. Ik ben er nog niet maar ik heb dankzij de Fit & Slank methode heel veel motivatie om voor mijn doel te gaan en mijn streefgewicht te bereiken. Ik voel me veel fitter, zit lekkerder in mijn vel en beweeg veel meer. Roos leerde mij om door te zetten en soms juist te doen waar je geen zin in hebt wat achteraf een heel goed gevoel geeft. Daarbij vind ik 'de regel van 3' helemaal geweldig want het is simpel en je hoeft er niet over na te denken. Dus ik ben erg tevreden en ben blij dat ik de stap heb gezet om deze Fit & Slank cursus bij Roos te volgen.


Petra - 22-03-2023

Ongeveer een jaar of 4 geleden heb ik de Fit & Slank cursus gedaan en ik ben toen bijna 10 kg afgevallen. Begin dit jaar was ik weer een paar kilo bij gekomen. Ik moest weer even de draad oppakken en heb mij aangemeld bij Roos. Wat fijn om weer even de motivatie van Roos te krijgen.Zij heeft mij weer terug op het juiste pad gezet om de kilo's er weer af te krijgen. "De regel van 3 en de 7 afspraken' geven mij zoveel rust in mijn hoofd om het weer goed vol te houden.Bedankt Roos, ik zit weer goed in mijn vel dankzij jou!


Chrissy - 19-03-2023

Ik heb 3 jaar geleden met veel plezier de cursus bij Roos gedaan.En met een goed resultaat, ik was 10 kilo kwijt. Sinds vorig jaar zijn daar langzaam aan wat kilootjes bij gekomen en daarom besloot ik om weer opnieuw een soort "opfris cursus" te gaan doen. Ook dit is me weer super goed bevallen. Ik blijf zeer zeker met Roos afspreken voor controle. Ze is een super coach!


Miranda - 17-03-2023

Ik ben super tevreden over de FIt & Slank cursussen. Ik heb de basis- en vervolgcursus gedaan en ben in totaal 10 kg kwijt op een eenvoudige manier die goed vol te houden is en waarmee ik ook vertrouwen heb om het te kunnen volhouden.Roos bedankt!


Jeroen en Annalies - 15-03-2023

Annalies en ik wilde graag wat gewicht verliezen. Alleen wilden we niet “snel” wat kilo’s kwijt, maar wilden we een methode waarmee we op gewicht kunnen blijven. In het verleden hebben we al eens zo’n dieet gedaan met van die shakes. Die helpen uiteraard wel, en ook heel snel, maar geven geen blijvend resultaat. Ook vinden we het heel belangrijk om een gezondere leefstijl aan te nemen. Het was heel fijn dat we dit samen konden doen, dat maakt het een stuk beter vol te houden, en is ook een stuk makkelijker qua boodschappen. Ook konden we omdat we het samen deden elkaar goed motiveren om toch niet dat ene koekje of snoepje te pakken. Samen zijn we in de 8 weken ruim 10 kilo vet kwijtgeraakt. Dat is meer dan we van tevoren hadden gehoopt! Ik ben in totaal 10,5 kg afgevallen en Annalies 6,5 kg. Ook was alles heel duidelijk uitgelegd en heel erg makkelijk vol te houden. In het begin vonden we zelfs dat we wel érg veel moesten eten! Daarnaast waren de tips van onze coach Amarins erg fijn en vlogen de bijeenkomsten elke keer zo voorbij. Amarins; hartstikke bedankt voor je hulp, dit is voor ons beide een mooie start geweest naar een gezondere leefstijl! Groetjes, Jeroen en Annalies


Natasja - 14-03-2023

8 weken geleden ben ik begonnen met de cursus Fit & Slank bij Roos. Deze cursus is er niet alleen om af te vallen maar zeker ook voor gezonder te leren eten en bewust te worden van je eetgedrag. Deze cursus geeft je zoveel nieuwe inzichten en het is ook nog eens super leuk om te volgen. Dus twijfel je nog? Niet doen.....Echt een aanrader! Volgende week ga ik, vol enthousiasme verder met de vervolgcursus. Nu al zin in! Roos, bedankt voor deze fijne cursus.


Mariëtte - 12-03-2023

Een jaar lang heb ik zelf geprobeerd om een aantal kilo's kwijt te raken, dus ging ik maaltijden overslaan. Ik ben 60+ dus dacht dat ik door mijn leeftijd moeilijk of niet meer kon afvallen. Ik had nl. helaas vrijwel geen gewichtsverlies ondanks het overslaan van maaltijden.Ik hoorde via collega op mijn werk over de Fit & Slank methode van Roos en hoe tevreden zij was, ook zag ik hoeveel ze er blijvend mee afgevallen was. Op de site van Fit & Slank ben ik het e.e.a. gaan doorgelezen en heb me aangemeld. In november 2022 ben ik gestart en sindsdien heb ik veel geleerd van Roos. 'De Regel van 3 en de 7 Afspraken' heb ik goed gevolgd en heb geen honger hoeven hebben. Ik at meer dan voorheen en viel toch af! Ik maakte wel bewustere keuzes. We hebben veel tips en inzichten meegekregen om bewust, gezond en toch lekkere keuzes te maken. En na een dipje, wat we allemaal wel eens hebben, geleerd om toch door te gaan met maken van gezonde keuzes. Nu, 3 maanden later, ben ik 8 kilo kwijt en op mijn streefgewicht. Ik ben er superblij mee!Dankjewel Roos voor de inzichten, de vele tips en je prettige begeleiding!


Yvon - 10-03-2023

In de zomer van 2022 gingen we met het bedrijf uit eten en toen ik later hiervan een foto van zag dacht ik: nou is het genoeg geweest. Tijdens het sporten bij Amarins hoorde ik over Fit & Slank en dat sprak mij wel aan. Ik ben zelf al eerder afgevallen via een app waarbij je alles bijhoudt, maar deze keer lukte mij dat niet. Door het enthousiasme van Amarins en omdat je in een groep zit waardoor je elkaar stimuleert, begon ik steeds meer af te vallen!  Tijdens de cursus leer je verschillende dingen over goede en slechte vetten en etiketten lezen/bekijken. Je krijgt ook tips wat je kan doen als je uit eten gaat of bijvoorbeeld naar de bioscoop.Bij de hele cursus heb ik geen honger gevoel gehad en gewoon gegeten. Het resultaat na het volgen van Fit & Slank in 8 weken, in evenwicht en onder controle is: -15 kg. Maar ook gewoon lekkerder in mijn vel en straks met plezier de zomer in. Dus twijfel niet langer en ga Fit & Slank de zomer in.


Richard - 27-01-2023

Heb de cursus Fit & Slank 'in 8 weken' gevolgd bij Yolanda. We zijn nu ook de cursus in Evenwicht aan het volgen. Heb er goede ervaringen mee. De startcursus is prima gegaan. Gewoon je levensstijl een groot deel aanpassen. Dat was in het begin niet makkelijk maar na een paar weken zag je steeds meer resultaat. Ook met hulp van Yolanda en de cursisten, want we stimuleerden elkaar. Alles is bespreekbaar en ik heb een hoop geleerd qua voeding; wat wel mag en niet mag. Kortom erg leuk.Ook de vervolgcursus 'In Evenwicht' is leerzaam. Elke week is toch weer spannend met het weegmoment. Maar dat is wel een mooie stok achter de deur. De rest moet jezelf doen en invullen waar je behoefte is. Voor mij is het echt een gezondere levensstijl. Lekkerder in mijn vel zitten en me fitter voelen, is waarvoor ik het doe. Heb zeker goede ervaringen met de cursussen en vooral met de expertise van Yolanda. En allerbelangrijkste... dit proberen vol te houden!


Emma - 23-12-2022

Ik snoepte elke dag chocola, koek en chips. Uiteindelijk was ik er zo klaar mee maar ik kon de knop niet omzetten. In oktober gestart bij Amarins Harrewijn met de cursus. Amarins gaf op een prettige, duidelijke en motiverende manier de cursus. Deze was goed vol te houden door 'de regel van 3 en de 7 afspraken'. Al die weken niet meer gesnoept en ruim 4 kilo afgevallen. Daarnaast veel bewuster bezig met voeding en bewegen. Dank je wel Amarins!


Rianne van de Manakker - 23-12-2022

Na 7 weken Fit & Slank zit ik op mijn streefgewicht. Door jouw lessen Evelien en door je peptalk was het goed te doen. Dank je wel voor deze leuke 7 weekse cursus.


Ingrid - 23-12-2022

Na 8 weken een Fit & Slank cursus te hebben gevolgd ben ik overtuigd dat dit concept werkt. 8 weken duidelijke informatie van Roos tijdens de bijeenkomsten en dan zelf proberen om vol te houden...en dat is gelukt! Eigenlijk terug naar de basis met duidelijke voedingsrichtlijnen én het bewegen is voor mij een prima combi. Nu geregeld aan de wandel, krachtoefeningen thuis doen én genieten van de duidelijke menu's. Resultaat vanmorgen wegen na 6 weken...minus 7.5 op de teller! Nog héél wat maanden te gaan en ontzettend veel zin in de vervolgcursus! De stok achter de deur om elke week te wegen en ervaringen te delen werkten voor mij. Bedankt Roos, voor je enthousiaste begeleiding en tot in 2023!


Zohra Chaoui - 23-12-2022

Beste Evelien, ik heb genoten van jouw lessen en vooral op de manier hoe jij dat deed. Je was inspirerend en enthousiast waardoor wij als groep dit ook werden om onze doel te behalen. 

Bedankt en heel veel succes met jouw lessen!


Ria - 23-12-2022

Evelien wat was het een leuke cursus, veel geleerd en iedereen met het zelfde doel je enthousiasme werkt aanstekelijk. Het was geen straf om af te vallen dankzij je lekkere recepten en geen honger gehad. Voel me ook een stuk fitte. Dank je wel en ik kom graag naar de volgende cursus. Groetjes, Ria


Elvera Wijnen - 23-12-2022

Samen met 3 collega's bij Evelien 7 weken deelgenomen aan het Fit & Slank programma met 'de regel van 3 en 7 afspraken' en met een heel goed eindresultaat! De coaching van Evelien is Top! Ik raad het iedereen aan. Bedankt Evelien dat jij me geholpen hebt om de balans weer te vinden en... die wil ik nooit meer kwijt.


May - 23-12-2022

Eerlijk en oprecht. Goede tips.En heb je een dip ( gebeurt bij iedereen) krijg je van Evelien weer de kracht om door te zetten. Een topper en aanrader. Ik ga verder dat is zeker.


Monique Houf - 07-11-2022

Wat ben ik blij dat ik in mei van dit jaar de knoop heb doorgehakt en me heb opgegeven bij Evelien Mertens van Fit & Slank. Haar tips, advies en voedingsleer maar ook het saamhorigheidsgevoel van de medecursisten hebben mij ertoe gebracht dat ik maar liefst 16 kg ben afgevallen. Van Evelien krijgt iedere cursist de ruimte om zijn of haar eigen pad te bewandelen. Dit is belangrijk want we zijn allemaal individuen met eigen doelen....en demonen!

Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt en wilde heel graag terug naar mijn oude confectiemaat en dat  betekende dat ik maar liest 3 confectiematen moest afvallen.  En dat is wat je aan de buitenkant ziet; ook mijn hartritme in rust is verlaagd wat betekent dat mijn cardiovasculaire conditie flink is verbeterd. Naast gezondere voedingskeuzes te maken ben ik ook meer gaan sporten; dit gaat namelijk hand in hand. 

Ik ben me er ook van bewust dat het nu pas gaat beginnen;  deze gedragsverandering is een leven lang. Natuurlijk ben ik bewust van mijn valkuilen maar mocht ik nog eens een steun in de rug nodig hebben dan weet ik dat ik weer bij Evelien kan aankloppen. Dank je wel Evelien!


Henny - 20-10-2022

Bedankt Ger!! Eindelijk een cursus waar je gezond en bewust leert om te gaan met eten en drinken. Dit zal altijd blijven, levenslang! Het was een eyeopener, Merci!


Toos - 24-08-2022

Overgewicht! Ik wist dat er iets moest gebeuren maar na jaren van vele pogingen wordt het er niet makkelijker op om de knopen te zetten. ik kwam op internet Fit en Slank tegen. Uiteindelijk hakte ik de knoop door en gaf mij op voor de online cursus. Gedurende 8 weken werd ik door Evelien meegenomen in de do's en dont's om zo een start te maken om uiteindelijk te komen tot een gezonde levensstijl die ook vol te houden is. Verder kwam ik er achter dat wanneer je wil afvallen genoeg gezond moet eten. Een groot pluspunt is dat je vrij wordt gelaten in wat je eet. Geen voorgeschreven dagmenu's van wat je moet eten op een dag. Er zijn zes eetmomenten op een dag die ik zelf invul met verantwoord en gezond eten. Ook voor mij zijner momenten dat ik trek heb innings lekkers wat niet zo verantwoord is en dat mag ook. Hier kan ik dan ook echt van genieten. 20 juli was de laatste bijeenkomst. In totaal 8 kg minder op de weegschaal. Inmiddels zijn we weer 5 weken verder en staat de weegschaal op bijn 12 kg minder. Ben heel erg blij en trots op mezelf dat ik al zover gekomen ben. Evelien bedankt voor je duidelijke uitleg en tips en tricks die je me hebt gegeven. Het resultaat mag er zijn. Op 7 september ga ik beginnen met de cursus Fit en Slank in evenwicht. Ik weet zeker dat je me weer weet te motiveren om verder te gaan op weg naar mijn doel.  


Toos vd Kruijs - 22-07-2022

Door omstandigheden 10 kg. bijgekomen in 3 jaar. Frustratie.Gezien mijn leeftijd en mobiliteit niet alleen gelukt om deze kilo's er toch weer af te krijgen. Maar dank zij Evelien, haar motivatie en positiviteit is er in de eerste cursus een begin gemaakt. Het gaat niet met kilo's tegelijk maar toch. Vroeger had ik het opgegeven omdat het toch niet lukt zoals ik dat graag wil. Maar dank zij Evelien heb ik geleerd dat ook 2 kg. winst is en goed is. Mijn reis met Evelien gaat door en hopelijk naar een aantal kilo's lichter, zo niet, dan heb ik in ieder geval geleerd dat mijn eetpatroon oke is en dat de rest vanzelf komt, al duurt het een jaar. Dank je wel Evelien, fijne vakantie, en tot september.


Maud Indemans-Peters - 03-07-2022

Ik ben in mei 2022 begonnen met de cursus Fit en Slank bij Ger Deckers. Ik hoopte in 8 weken 6 kilo af te vallen en dat is gelukt. Het is geen dieet maar een leefwijze en je mag genoeg eten. Het leert je bewuster te kiezen en de principes in te bouwen in je leven. Deze cursus is echt aan te bevelen omdat het geen dieet is maar je mindset verandert. Ik ben superblij en ga op deze voet verder. Voor de vervolgcursus heb ik me al aangemeld. Bedankt . 


Marlies - 25-05-2022

Nadat ik al vaker begeleiding had gehad ivm overgewicht en het toch niet lukte, heb ik contact opgenomen met Evelien. Het programma is heel duidelijk en het fijne er aan is, dat je ook nog gebruik kunt maken van de recepten die door Evelien worden aangereikt en door het programma zelf. De begeleiding door Evelien heb ik als zeer prettig ervaren. Er zijn genoeg eetmomenten en als je het werkboek volgt gaat het bijna als vanzelf. Door de 8 weken cursus heb ik mijn doel bereikt, maar dit wil niet te zeggen dat het nu stopt voor mij. Bij dit programma voel ik me heel goed. Bedankt Evelien


Laurens Derks - 23-05-2022

Wil je op verantwoorde manier in gewicht afvallen? Dan is Evelien Mertens de juiste persoon hiervoor om je te begeleiden. Gezien de uitleg, begeleiding en enthousiasme van haar, tijdens de cursus, is zij voor mij een topper. Iedereen krijgt individueel altijd aandacht van Evelien. Heel blij dat ze door 'n vriendin bij mij op m'n weg is gekomen. Ze heeft mij geleerd, zonder dieet, hoe ik lekker en gezond kan eten....ongelooflijk tot 6x p.dag. Inmiddels ong. 8 kg kwijt en heel trots en ga nog 8 weken door. Dank je Evelien


Esther Kaldenbach - 21-05-2022

Ben zelf begin van het jaar begonnen met Fit & Slank. Zelf al een paar keer een poging gedaan om te starten met afvallen thuis, maar ter vergeefs het lukt gewoon niet. En kon de motivatie niet hoog houden. Toen werd er via het werk een cursus aangeboden. Had er in het begin heel veel zin in, alleen de angst of het wel vol te houden is.Tot de dag van vandaag nog geen spijt van gehad! ben in 8 weken ruim 10 kilo afgevallen. En je kunt gewoon normaal eten je hoeft er niet hele speciale rare dingen voor in huis te halen.. of uren in de supermarkt door te brengen om je lijstje met aparte dingen te zoeken, wat je bij de meeste diëten wel tegen komt. Ik kwam er achter dat ik veel te weinig at “en wat je mag eten, niet weg kreeg” maar daar vind je gegeven moment wel je handigheid in, je hoeft geen honger te leiden. En je volgt hier geen dieet… maar leert anders te eten! En goede keuzes te maken. Ik ben blij dat ik er aan begonnen ben, de 3/7 regel is makkelijk vol te houden.


Marjo Dehing - 21-05-2022

Hierbij mijn succesverhaal: Na een etentje met collega's, zei een collega tegen mij dat ze de cursus Fit & Slank ging volgen. Ik dacht misschien is dit ook wel wat voor mij daar ik een een erg overgewicht heb en moeite met lopen, kort van adem was. Ik gaf me op voor de cursus Fit & Slank. Op donderdag 4 november was de eerste bijeenkomst. Evelien gaf uitleg over het programma en over wat je wel of liever niet mag eten. Het is ook van belang dat je meer beweegt. Met veel info ging ik naar huis. Nu aan de slag hiermee. Het was wel wennen aan het nieuwe leef/eetgewoonte, maar de kilo's vlogen ervan af en mijn conditie werd ook beter, ik neem weer gemakkelijker de trap en het lopen gaat ook veel beter. Ik heb veel geleerd van Evelien maar ook van de medecursisten. Na de eerste cursus van 8 weken nog nog eens 2 keer 8 weken gevolgd. Ik ben nu inmiddels ruim 17 kg afgevallen en voel me fit en goed.  Het is echt een aanrader om deze cursus te volgen.


Anoek Eerens - 15-03-2022

Mijn laatste cursusdag van het eerste deel zit er op! Mijn knopje ging om half januari. Ik zocht naar hulp, want blijkbaar lukte het mij niet om zelf door te pakken en iets te veranderen. Al snel kreeg ik dankzij Evelien’s enthousiasme, mijn mede-cursisten en de lesinhoud de flow te pakken om mijn eigen leefstijl onder de loep te nemen. Nu, dankzij de cursus heb ik ingezien en ervaren dat het wél kan. Ik ging van limietloos volproppen naar bewuste keuzes en ik ging van 85 naar 75 kilo... Dankbaar voor de stap die ik genomen heb en vooral dankbaar dat jij op mijn pad kwam. Ik ga graag nog even met je verder, om nu echt vertrouwen te krijgen in mezelf én omdat ik nog steeds naar die Mont Ventoux wil...


Meike - 05-01-2022

Ben je opzoek naar iemand die je goed kan helpen bij het afvallen, dan moet je bij Evelien Mertens van Fit & Slank zijn. Ze geeft je heel erg goed advies en tips. Waar een gewone Leefstijlcoach – Voedingscoach ophoud gaat Evelien verder. Ze zal je op alle mogelijke manieren blijven stimuleren en klaar voor je staan. Ook blijft ze iedereen buiten de cursus om helpen, door op Facebook, Instagram en zelfs haar eigen YouTube-kanaal tips en heerlijke recepten te plaatsen. Door Evelien ben ik weer een paar kilo kwijt en daar ben ik haar heel erg dankbaar voor. Ik probeer het de komende weken weer zelf om bij de volgende cursus weer aan te sluiten. Zo hou ik toch die stok achter de deur. En als het me alleen niet lukt, weet ik zeker dat Evelien voor mij klaar staat om me weer te helpen. Evelien nogmaals heel erg bedankt en tot over een paar weken!


Vind mijn Coach

Wacht niet langer en begin ook met stralen! Zoek hier je dichtsbijzijnde coach en locatie.

BMI Calculator

Ben je benieuwd of jij op het juiste gewicht zit, vul onderstaande velden in er bereken jouw BMI.