Gastenboek

Schrijf iets in ons gastenboek.

Aantal gastenboekberichten: 566


Ludgard - 17-07-2019

Sinds vorige week klaar met fit en slank . Ben in een half jaar tijd  meer dan 10 kg kwijt zonder enige moeite! Ger Deckers heeft mij geleerd bewuste keuzes te maken in voeding . Bewust kiezen tussen vitale of fatale voeding. Ben super bij met het resultaat ; nooit gedacht dat ik op dit gewicht zou komen. Het voelt nu niet meer als lijnen maar als gezond eten.Bedankt Ger Deckers


Carla - 08-07-2019

Ik wil je bedanken voor het afgelopen half jaar, toch weer een aantal kiloś kwijt. de 15 kilo niet gehaald maar is niet erg, ik ben zeer content met wat we nu hebben, ten opzichte van vorig niet aangekomen en dat is mijn doel, niet meer aankomen.Ik ben van maat 46 naar 40/42 dus ga morgen shoppen, heb het verdiend.Super bedankt weer. Carla


Anky - 08-07-2019

In de loop van de jaren kwamen er bij mij geleidelijk de kilootjes erbij. Af en toe probeerde ik op te letten en dan gingen er twee tot drie kilo af. Die kilo’s kwamen redelijk snel weer terug en zo bleef ik de afgelopen jaren op en neer gaan met mijn gewicht. In de zomer van 2018 was het genoeg. Ik moest er echt iets aan gaan doen. Dus ben ik op zoek gegaan naar een methode die bij mij past. En de methode van Anja Bastings van Fit & Slank past bij mij. Afvallen op een gezonde manier zonder dat het krampachtig gaat worden. Vervolgens volhouden, een leven lang! Want dat is mijn valkuil, niet opletten en hop dan komt er zo weer een kilo bij. In september 2018 ben ik gestart bij Anja in Geldrop. Ik heb heel veel geleerd de afgelopen 10 maanden. Anja leerde mij niet alleen iets over eten en afvallen maar ook iets over mijzelf. Wat zijn mijn valkuilen, hoe ziet mijn ‘oude’ eetpatroon eruit, hoe kan ik patronen doorbreken en nieuw gedrag kan aanleren. Daar is tijd voor nodig, je moet de aandacht erbij houden, erin geloven en volhouden. Ik weet nu wat een goed eetpatroon is en wat echt gezonde voeding is. Verrassend voor mij was de les over etiketten lezen en hoe je gefopt wordt door verpakkingen en de kreten die erop staan. Dankzij de regel van 3 en de 7 afspraken heb ik een goed eetpatroon en kan ik dit moeiteloos volhouden. Mijn doel was om in een jaar, 10 kilo af te vallen. Hoe mooi zou dat zijn als dat lukt? Na 8 weken waren de eerste 6 kilo’s eraf. Wauw! Daarna heb ik nog verschillende cursussen bij Anja gevolgd en nu ben ik na 10 maanden ruim 13 kilo kwijt. Nooit had ik gedacht dat dit mij zou lukken dus ik ben super trots op dit resultaat. Ik voel me beter dan ooit. Ga ik af en toe nog een keer de fout in? Natuurlijk wel. Dankzij de tips van Anja en door meteen weer terug te gaan naar mijn nieuwe eetpatroon heb ik mijn gewicht onder controle. Anja bedankt voor je hulp, je positieve insteek en motiverende lessen. 


Anneke - 08-07-2019

Anja Bedankt, mijn vader is ondanks zijn vakantie toch nog 2 kg extra afgevallen door veel te bewegen en bij mij is het gewicht nog ongeveer gelijk. Hij wil in het najaar weer bij jou op cursus komen, voor mij is het nu prima zo. Heel erg bedankt voor al je hulp, leuke lessen & het aanbrengen van motivatie bij mij! Ben heel erg blij dat ik in januari bij jou gekomen ben en (afgerond) 10kg lichter had ik zelf niet op deze manier voor elkaar gekregen.  

 


Carla - 08-07-2019

Ik wil je bedanken Anja voor het afgelopen half jaar, toch weer een aantal kiloś kwijt. de 15 kilo niet gehaald maar is niet erg, ik ben zeer content met wat we nu hebben, ten opzichte van vorig niet aangekomen en dat is mijn doel, niet meer aankomen. Ik ben van maat 46 naar 40/42 dus ga morgen shoppen, heb het verdiend. Super bedankt weer. 


Maurice Laumen - 07-07-2019

Ten gevolgd van een herseninfarct is veel van mijn energie verloren gegaan. De tijd was rijp om te werken aan mijn gewicht, iedere kilo die ik niet hoef mee te slepen kost minder energie. Na 8 weken ben ik bijna 10 kilo kwijt en dat merk ik aan mijn energie en nog veel meer. Voorlopig doel is bereikt. Tot aan de vakantie nog even doorpakken, tijdens de vakantie iets losser laten en na de vakantie weer verder. Op naar de volgende 10. Roos bedankt!


Diana van Duinen - 07-07-2019

Begin januari heb ik de knoop doorgehakt om de cursus Fit&Slank bij Roos te gaan volgen vanaf 18 maart. Vol goede moed en met mijn positieve instelling ben ik hieraan begonnen ondanks dat er ondertussen een aantal minder leuke dingen waren gebeurd. Vrienden vonden dan ook dat het misschien geen goed moment was om hiermee te starten. Daarop gaf ik aan dat er altijd wel een reden is om iets niet te doen maar aangezien ik een doel had ben ik er 100% voor gegaan. En daar heb ik geen moment spijt van gehad want deze beslissing heeft mij heel veel goeds gebracht. De instelling van mijn diabetes is na een lange periode weer heel goed, verlaging van de hoeveelheid insuline en medicatie voor de bloeddruk. Kreeg zelfs een compliment van de internist. Tevens heeft het mij meer energie gegeven waardoor ik de periode van mijn burnout kon afsluiten. Daarnaast een beter inzicht in voeding door de wekelijkse tips van Roos en haar positieve ondersteuning en begeleiding. Door deze nieuwe lifestyle ben ik na twee cursussen inmiddels 18 kilo afgevallen en voel ik me super fit en lekker in mijn vel. Gewoon geweldig wat zo'n resultaat met je kan doen en vrienden twee keer moeten kijken of ik het wel ben! Dus aarzel niet langer om de stap te zetten want je kunt het! Lieve Roos nogmaals super super super bedankt voor jou liefdevolle ondersteuning en begeleiding.


Wendy - 05-07-2019

Na een klein half jaar bij Brigitte mijn streefgewicht bereikt, een gezonde bmi en vetpercentage en meer energie! Nu al een paar weken op gewicht en ik ga het volhouden want het is geen lijnen maar een ander eetpatroon, een kadootje voor jezelf! Brigitte bedankt voor je interessante lessen en motivatie, veel geleerd en niet alleen over voeding maar ook over op een gezonde manier in het leven staan. 


Trees vd Weijer - 05-07-2019

Ha Roos de cursus heeft me geholpen om regelmatig te eten .Mijn diabetes is gelukkig weer onder controle. Was erg leuk en een gezellige groep al met al ben ik drie kilo kwijt. Tot de vervolg cursus groetjes Trees vd Weijer.


Kyra - 05-07-2019

7 weken geleden ben ik gestart met de cursus fit en slank in 8 weken bij Roos. Ik heb mijn doel nog niet bereikt maar ben wel trots op mezelf op de goede keuzes die ik al kan maken en ik bewuster ben over de voeding en voel ik me een stuk fitter! Roos heel erg bedankt! En tot na de vakantie.


Maartje Hendrikx - 11-06-2019

Ik maakte de reis van mijn leven in maart van dit jaar. Maar de foto's waar ik op stond waren behoorlijk confronterend. Ik wilde er iets mee en liet de frisdrank en snoep achterwege. Helaas viel ik wel wat af maar bleef ik al snel stil staan. Dat was frustrerend! Ik ben online gaan zoeken naar diëten waarbij ik niet apart hoef te koken voor mijn gezin. Via via kwam ik bij Fit en Slank terecht. Ik heb Roos benaderd en ben dezelfde week gestart met een 1 op 1 cursus. Daar bleek dat ik te weinig at. Met de juiste handvaten ben ik begonnen en ging het vanzelf. Mijn knop was al om en met deze manier eet ik wat ik erg lekker vind en val ik tóch af. Vanmorgen had ik de laatste afspraak. Ik ga nu kijken of ik het traject zelf kan. Zeker met het oog op de naderende vakantie is dat een uitdaging maar mijn doel ga ik sowieso bereiken. Een gezond gewicht! Inmiddels zijn er (op mijn weegschaal) sinds vorig jaar 13 kilo af. Ik ben steeds blijer als ik in de spiegel kijk en hoef niet meer te shoppen in grote maten winkels! Dankjewel, Roos! Voor je fijne begeleiding, dit was me niet gelukt zonder jou


Nicole - 19-05-2019

Ik ben nu 16 weken bezig met fit en slank. Begin vanaf morgen met de laatste cursus je leven lang. Inmiddels ruim 11 kilo afgevallen. Had ik een half jaar geleden niet kunnen denken. Vooral door de inzichten die je krijgt en leert om de juiste keuzes te maken. Wat je eerst dacht dat een goede keuze was het dus eigenlijk niet is. Fit en slank heeft mij tot nu toe vele voordelen gebracht. Ik ga net als "Duncan"  mijn eigen droom waarmaken..;). 


Jos Tummers - 16-05-2019

Opeens kom je niet meer mee met je hardloopgroepje en kun je je veters niet meer zittend strikken. Je kunt dan stoppen met harlopen en je voeten op een stoel zetten om de veters te strikken, OF je gaat je leven drastisch omgooien (zeker als je jezelf in de spiegel ziet). Maar ja dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want waar en hoe te beginnen. Tot dat mijn oog viel op My 35 in Sittard en ik steeds meer getriggerd werd door de Mylon Circle. Op de eerste afspraak werd ik meteen met de neus op de feiten gedrukt: veel te zwaar, te hoog vetpercentage, te hoge BMI en grote buikomvang. Kortom, helemaal niet gezond meer, zeg maar gerust zeer ongezond. Effe slikken hoor. Dus afvallen door heel hard en vaak sporten. “Nee” zei Ger Deckers, trainer van My 35, “ daar red je het niet mee. Je moet je leven anders gaan inrichten en je eetpatroon aanpassen”.  “ Mijn Fit en Slank cursus kan je hierbij helpen” waren zijn epische woorden. De combinatie van minimaal 3 keer per week sporten en coaching van Ger bleken een schot in de roos. Ger is een perfecte coach die je enthousiasmeert, maar ook kritisch is en je een spiegel voorhoudt.  Hierdoor raak je steeds meer in een flow. Na 2 cursussen van in totaal 16 weken ben ik 19 kilo aan gewicht en 23 cem aan buikomvang kwijt geraakt, zijn mijn vetpercentage en BMI naar gezonde waardes gedaald. Ik voel me energieker, loop inmiddels zonder te hijgen voorop in mijn hardloopgroepje, is veters strikken a piece of cake, slaap hard stuk goed. Maar het belangrijkste is: mijn bloeddruk is zo significant gedaald dat ik de medicatie aan het afbouwen ben.  Mensen herkennen me soms niet meer. Ik hoor jullie denken: “ Dan zul je wel omkomen van de honger ?”. Niets is minder waar, ik eet zelfs meer, MAAR bewuster. Was ik hier maar veel eerder aan begonnen. Er is ook een minpunt: je kleren worden te wijd en je broekriem te groot. Maar is dit eigenlijk wel een minpunt ?? Ger hartstikke bedankt. Dankzij jou wordt het een geweldige zomer.


Andrea - 13-05-2019

In januari 2019 begonnen bij Brigitte lemmen meegenomen door mijn beste vriendin om samen een doel te stellen,ik was in het begin een beetje sceptisch maar dat was snel voorbij. Iedereen weet het maar om de knop om re draaien is het doen en ben mijn vriendin en Brigitte dankbaar voor de ondersteuning. 2 x en cursus gevolgd bij Brigitte en door anders te denken en te doen samen met sporten ben ik nu 16 kilo lichter heerlijk ben fitter en ik weet dat ik het kan en wil volhouden dat ik nooit meer terug val.heerliek om in mijn omgeving complimenten te krijgen. Er waren zelfs mensen die me niet meer herkenden. Dit is een aanrader en de recepten wat je per mail krijgt zijn super lekker... ik ga door want ben er nog niet maar kom er wel. Brigitte bedankt en succes verder om nog meer mensen zelfverzekerd te laten worden dat ze het kunnen....


Saskia - 24-04-2019

Net de cursus Fit en slank in 8 weken afgerond bij Marianne Verharen in Dongen. De noodzaak om iets aan mijn gewicht te doen was er, maar toch was ik nog niet echt heel erg gemotiveerd om te beginnen. Maar na les 1 was ik om, de regels en afspraken zijn duidelijk. Het lukt me goed om me hier aan te houden en Marianne gaf wekelijks tips en motiverende peptalk om door te zetten. Het resultaat na 7 weken was 9 kilo eraf en voel me zoveel beter. Op naar de vervolg cursus Fit en Slank in evenwicht!  Bedankt Marian!  


V - 21-03-2019

In Januari gestart bij Roos. Na heel lang twijfelen of ik moest beginnen, nu ZO blij dat ik de stap heb gezet! Twijfel was er ook omdat ik bang was dat medecursisten misschien dachten wat komt ze hier doen met maatje 36.. Ik heb nooit overgewicht gehad, maar mijn hele leven al op zoek naar een gezond eetpatroon. Daardoor bijna alle dieten geprobeerd die er zijn. Met gevolg dat ik helemaal geen idee meer had wat ik nu wel of niet kon eten. Dankzij Roos heb ik nu een normale basis gevonden, duidelijk, overzichtelijk en eindelijk geen dieet meer! 4 kilo lichter en vooral in mijn hoofd heel veel rust gevonden. 


Trudy Tholen - 16-03-2019

Hoi, ik ben begin januari 2019 begonnen bij Fit en Slank. Ik kan hem een ieder aanraden. De regels zijn duidelijk. Ik heb nu een beter eetritme gevonden. Ook denk je nu bewuster na. Eerst lukte het mij niet. Om dit in groepsverband te doen is toch ook een stok achter de deur. Gr Trudy 


Wendy - 15-03-2019

Brigitte bedankt! nooit gedacht dat ik 8 kg kon afvallen en me weer gezond en fit zou voelen! Je kunt heel goed mensen motiveren en je weet echt heel veel over voeding! 


Josine - 25-02-2019

Lieve Claudia, bedankt voor je hulp en ondersteuning. Door mijn leef en eetpatroon aan te passen 3en flink aantal kilo's kwijt. Bekijk ook mijn succesverhaal op de site! Lieve groetjes Josine


Sisters forever - 14-02-2019

4 weken geleden samen gestart bij Brigitte, samen al bijna 10 kilo minder, nog niet op streefgewicht, maar enorm gemotiveerd dankzij topcoach Brigitte 


Carmela - 30-12-2018

Onlangs heb ik samen met mijn dochter de cursus fit & slank gevolgd bij Serafina Borger. Ik heb zelf al jaren last gehad van mijn onderbuik die zeer moeilijk wegging na 2 operaties. Met sporten alleen ging mijn onderbuik moeizaam weg.

Na de cursus fit & slank bij Serafina kreeg ik veel complimentjes. Zelf zag ik ook direct een groot verschil.

Mijn dochter en ik zijn beiden heel erg blij met ons resultaat. Hierbij willen wij Serafina bedanken voor haar inzet en de tips die wij heel ons leven kunnen gebruiken.


Patrick en Heidi Verstappen - 28-10-2018

Beste lezer(s), Ten eerste Judith Roelvink onze coach kei bedankt!!! Ik mag met recht zeggen dat ik trots ben op mijn man en mezelf we hebben het voorelkaar gekregen, we zijn beide  op een mooi gezond gewicht gekomen. Ik ben 11 kilo lichter en mijn man 14 kilo.  Na een paar vervelende jaren zijn we langzamer meer en vooral slechter gaan eten met als resultaat ook langzaam meer gaan wegen, je hebt het niet in de gaten tot............ ik niet meer in mijn huidige maat broeken kon, pffffff dacht ik en ik zei tegen mijn man, koop ik een maat groter qua broek of ga ik afvallen, als je voor het tweede gaat doe ik mee zei hij gelijk. Na wat aarzelingen heb ik contact gezocht met Judith Roelvink en zo stonden wij op 23 april 2018 voor de eerste keer bij Judith op de weegschaal, ik schaamde me behoorlijk weet ik nog. De knop naar de zeven afspraken en de regel van drie verliep eigenlijk best vlot en ondanks dat er echt niet iedere week qua kilo's af was wat je hoopte, hebben wij doorgezet en zijn we heel dankbaar voor alle wijsheden van Judith. Nu een half jaar later is ons eetgedrag echt veranderd en eten wij nog altijd zoals we van Judith geleerd hebben. Het bevalt ons goed en we eten gewoon lekkerder. Een kok ben ik nooit geweest maar zelfs ik probeer recepten uit van de fit en slank website. En als ik ergens niet uitkom of ik heb advies nodig app ik even naar Judith, en zij helpt me weer verder Judith Roelvink bedankt. Groeten, Patrick en Heidi 


Steffi - 17-10-2018

Onlangs heb ik de cursus Fit & Slank in 8 weken gevolgd bij Marianne Verharen in Dongen. Na twee zwangerschappen had ik nog wat kilo’s die waren blijven plakken en toen de jongste 1 jaar was geworden vond ik het tijd om daar wat aan te doen. Nu, 8 weken later, ben ik 4.5 kilo afgevallen en daarmee terug op mijn oude gewicht! De regel van 3 en de 7 afspraken werken erg goed voor mij: ik kan normaal eten, het is duidelijk, simpel en ik heb de afgelopen weken zelfs ruimte gevonden om nog regelmatig te gaan uit eten of iets lekkers te pakken. Maar dan wel alleen als ik het écht lekker vind, en niet meer en-en, maar of-of. Dat is denk ik het belangrijkste wat ik van Marianne heb meegekregen. Ik ga zeker door met alles wat ik heb geleerd en hoop zo zelfs nog een paar extra kilo’s kwijt te raken. Marianne bedankt voor de leuke avonden, de informatie en je peptalks!


Naomi - 03-10-2018

Zonder de begeleiding van Marianne uit Dongen had ik niet bereikt wat ik nu bereikt heb. -9,2 kg sinds 14 mei 2018. Ik heb 2 groepscursussen gevolgd waarin ik veel geleerd heb over voeding en vooral om de juiste keuzes te maken. Het is nu echt een levensstijl geworden en past helemaal bij mij. Ik voel me zoveel energieker en sport nu met plezier. De eerste weken voelde als moeten maar dat is er helemaal vanaf. Voor mij was dit de beste beslissing die ik gemaakt heb in 2018! Nogmaals ontzettend bedankt Marianne!


Annelies - 24-12-2017

Hoi Anja, deze 8 weken fit en slank heeft me de juiste positieve instelling gebracht om goed met je voeding bezig te zijn. Ik voel me er super goed bij. Bedankt.


Mascha - 18-12-2017

Net mijn achtste bijeenkomst gehad bij Ger Deckers. Resultaat -7,3 kilo. Blij met mijn resultaat en nu op naar de vervolgcursus. Hele leerzame cursus, geeft je inzicht, kennis en bewustwording. Ger is een super motivator en geeft duidelijke uitleg. Echt een aanrader, zeker in combinatie met sporten bij MY'35. Chapeau voor de aanpak, uitleg. Bedankt voor alles. Groet, Mascha


Nathalie - 25-10-2017

Begin september ben ik begonnen met de eerste fit en slankcursus bij Ger Deckers en deze is mij heel goed bevallen.

De doelen die ik voor de eerste cursus had gemaakt zijn ruim behaald  (-8,5 KG) mede dankzij de coaching van Ger. Ik heb de cursus als erg zinvol en prettig ervaren en had nooit gedacht dat het me zo makkelijk af zou gaan. Ger bedankt voor de leuke lessen! Gr. Nathalie


Hellen - 31-07-2017

Bij deze wilde ik je doorgeven dat ik geen vervolgcursus in Weert ga volgen na de vakantie. Ik denk dat het me nu zelf ook gaat lukken, mocht dit niet het geval zijn dan weet ik je weer te vinden! Hartelijk bedankt voor je duidelijke, positieve cursussen, ik heb er veel van geleerd. Veel succes verder en wie weet tot ziens. Hellen  


Xandra - 25-07-2017

Op 3 juni ben ik begonnen met de eerste cursus F&S in 8 weken bij Ger Deckers.

In het begin dacht ik dat het mij niet ging lukken maar ik had besloten om mij een volle 100% in te zetten. Toen ik begon met de cursus vond het erg bijzonder om zoveel te mogen eten.  

Na de eerste week was ik al heel positief. Elke week ging het gewicht omlaag en dat motiveerde mij echt om de volle 100% door te gaan. Ik sport twee á drie keer per week en nu aan het eind van de cursus ben ik 8 kilo kwijt.  Ik ben er nog lang niet maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik samen met Ger mijn doel ga bereiken. Ger is echt een geweldige coach en ik ga ook zeker door met de vervolg cursussen. Het verbaast  mij eigenlijk tot op de dag vandaag hoe goed het afvallen gegaan is, het heeft mij weinig moeite gekost en het lijkt alsof het eigenlijk allemaal vanzelf is gegaan.

De cursus van Fit en Slank in 8 weken is echt een aanrader.  Ger, nogmaals heel erg bedankt en we gaan er voor in de volgende cursussen !


Sylvia - 14-07-2017

De eerste cursus bij Brigitte zit er op. Streefgewicht gehaald maar wat veel belangrijker is, ik denk nu na bij wat ik eet. Maak keuzes en heb dus zelf in de hand hoe gezond ik bezig ben. En wat leuk is, ik mag meer eten dan ik ooit heb gedaan en het werkt! In september de vervolgcursus.....ik word er blij van! Bedankt Brigitte, fijne zomer & tot straks.


Nelleke - 22-05-2017

Hoi Anja, Ik wil je bedanken voor de cursus, die je altijd heel enthousiast en motiverend uitlegde. ik ga er zeker zelf nog mee verder aan de slag....  Groetjes Nelleke 


Susan Maenen - 19-03-2017

De cursus fit en slank in 8 weken, was een top cursus. In 9 weken 13 kilo verloren maar het belangrijkste is dat ik nu weet hoe je een gezond eetpatroon kunt aanleren en het is heel makkelijk vol te houden. Bedankt Ger voor je fijne uitleg en het was allemaal heel duidelijk.


Maud Heugen - 14 kilo - 27-01-2017

De tweede cursus in evenwicht zit er op. Trots op mezelf 14 kilo vanaf oktober minder. Geweldige begeleiding en fijne cursus. Nu de laatste nog...


Veerle 8 weken e-Coaching - 28-11-2016

Na start met het online programma 8 weken 4 kg er af, huidige gewicht 65.1kg. Daarnaast heel tevreden BMI 25 naar 23.1, Vetpercentage van 32.6 naar 28.1, BMI 25 naar 23.1, Taille -8cm,  Bovenbeen -3cm, Heupwijdte -8cm, Borstwijdte -6cm, Boezemwijdte - 8cm.      Anja, dank je wel voor dit mooie programma!


Monique 30 kilo lichter - 08-11-2016

Ik weet wel, dat het voor mij de juiste manier van eten is geworden en dat ik het een zeer goed concept vind. Bedankt Anja!!!! Hierdoor ben ik toch 30 kilo lichter!!! Groetjes Monique


Marleen - 01-11-2016

Beste Anja, De agenda ruimtes die dat opeist gecombineerd even wat oppas-schaarste, maakt dat ik niet verder ga met je (onbetaalbare) dinsdagavonden. Ik houdt mijn gewicht zelf nu keurig in de ochtend op de 78, verder ben ik aan het werk met het boek uit de ban van emotie-eten'. Mn dat laatste moet ik onder controle krijgen en dat moet ik nu even zelf proberen. We gaan zien hoe ik de december maand ga overleven.
Linsey - 31-10-2016

Na de zomervakantie móest er iets gebeuren. Ik hoorde via familie over fit&slank bij Anja en dacht toen ik me aanmelde 'we zien het wel'. Ik kan mezelf een oprechte Bourgondiër noemen en doe alles voor lekker eten. Tijdens de 1e cursus werd mij al snel duidelijk dat ik qua bmi ver in de rode categorie behoorde en dat mijn kilo's ver boven mijn ideale gewicht zaten. Ik werd erdoor met mijn neus op de feiten gedrukt en duidelijk was dat dit niet langer kon. Ik viel gelukkig elke week af, soms een onsje en soms 1,6 kg. Dat was wel motiverend om door te gaan. In het begin is het een omschakeling in leefgewoontes. Hier moest ik echt aan wennen. Maar naar verloop van tijd werd het eten een gewoonte en niet meer een dingetje. Ik ben in 7 weken tijd 7,2 kg afgevallen. Ik ben daar super trots op. Wat daardoor ook weer motiveerde om gewoon de vervolgcursus ook te gaan doen. Ik start hier vandaag mee en hoop op een blijvend afvallend resultaat. Ik kan het echt iedereen aanraden en meld je snel aan, het is echt voor iedereen te doen!


Renee - 31-10-2016

Diëten is niet zo aan mij besteed. Toch leek het na de zomer een goede zet om 8 weken bewust aan mijn bourgondische voedingsgewoontes te werken en meer bewust te bewegen. Het doel was om 3 tot 4 kg afvallen en fitter te worden. Het was een goed programma met eenvoudige en duidelijke richtlijnen. Opvallend voordeel: er worden geen shakes, repen of voedingssupplemten ingebouwd. Alle voedingsstoiffen komen uit de normale voeding. Na 2 weken beviel het nieuwe "eten" 6 x per dag goed en de wekelijkse bijeenkomst met weegmoment was de stok achter de deur. Eindresultaat: -/-4 kg en een stuk fitter! De vriendelijke doch "strenge" begeleiding van Ger heeft hier zeker bij geholpen! 


Bea - 25-10-2016

Ik(Bea ) kan helaas vanavond niet komen en nog wel de laatste x. Wil nu stoppen en zelf proberen als het echt niet lukt mail of bel ik je als dat mag? Wil je heel erg bedanken voor de goede steun en alles, jij hebt mijn leven totaal veranderd in positieven zin heel erg bedankt en veel succes verder. Hoop je toch nog eens te zien of te spreken DOEIIIIIIIIIIIIIIIIIIII  Groetjes Bea 


Sandy - 25-10-2016

Bedankt voor jouw motiverende gesprekken de afgelopen periode, vond ik (wederom) erg prettig en heb er echt veel steun aan gehad! Voor nu laat ik het allemaal bezinken en probeer ik het zonder jou. En wie weet, misschien tot ziens. Groetjes Sandy


Monique - 28-07-2016

Wat me nog niet eerder gelukt is, is met met behulp van Elly nu wel gelukt. In een half jaar tijd 10 kg kwijt. En eigenlijk is het best wel gemakkelijk gegaan door het toepassen van de 6 eetmomenten. Ik dacht zelf al wel gezond te eten maar door de puntjes op de I te zetten en het consequent toepassen van de 6 eetmomenten ging het afvallen vanzelf. Ook kreeg ik tijdens de lessen toch wel extra informatie en handvaten waar ik iets mee kon. En niet te vergeten. Het aanleren van een gezond eetpatroon in groepsverband is heel prettig. Fijn te weten dat je dit niet alleen doormaakt en dat ook anderen valkuilen tegen komen!


Henrieke - 16-07-2016

Echt overgewicht had ik niet maar al jaren wilde ik met mijn 1.75m naar de 65 i.p.v. de ruim 75. Vol enthousiasme heb ik de cursus in 8 weken slank en de cursus in evenwicht gedaan bij Ellen Lintzen in Nuenen. Een leuke en enthousiaste groep, duidelijke richtlijnen en prima begeleiding. Het groepsverband was mijn stok achter de deur die ik nodig had. Uiteindelijk heb ik de 66 gehaald en zit ik prima in mijn vel. Voor de vakantie probeer ik op eigen kracht nog de laatste kilo eraf te krijgen. Het principe is eenvoudig, de start is even zwaar (afkicken van je oude verkeerde gewoontes) maar het is prima vol te houden en je krijgt goed inzicht in je oude, verkeerde eetpatroon. Een nieuwe levensstijl aangeleerd, heel fijn! Nu elke maand een kwartiertje terug om de stok achter de deur te houden om op gewicht te blijven! Ellen, bedankt! :-)


Jolande - 15-07-2016

Ruim 8 maanden geleden besloot ik dat het tijd was dat het anders moest. De afgelopen 5 jaren waren er behoorlijk wat kg's bijgekomen en werd het de hoogste tijd dat ik er wat aan ging doen. Dankzij een vriendin kwam ik bij fit en slank terecht. Tijdens het eerste weegmoment schrok ik enorm van het getal op de weegschaal en bijbehorende vetpercentage en visceraal vet. Op dat moment besloot ik er volledig voor te gaan al had ik er nog niet zoveel vertrouwen in. Inmiddels zijn we ruim 8 maanden verder en staat de teller op - 27kg. ook mijn vetpercentage is bijna "gezond". Helaas kon ik geen vervolgcursus volgen maar ik ben op eigen karakter en met de regel van 3 & de 7 afspraken verder gegaan. Mensen vragen wel eens of het niet moeilijk is? en of ik het na 8 maanden nog steeds kan volhouden maar voor mij voelt dit niet als een dieet. Ik ben mij er enkel meer bewust van wat ik eet en drink.


Simone - 13-07-2016

Wat een geweldige cursus en wat zijn de faciliteiten toch fantastisch bij de Fit Factory ! met groeten, Simone


An - 25-05-2016

4 December bij Roos Derckx begonnen met het voornemen om 5 kg af te vallen. Ze heeft me inzicht gegeven in mijn eetpatroon, dit bijgesteld en begeleid na een gezonde levensstijl. De kilo's zijn eraf en ik voel me super goed. Roos bedankt!


Petra - 22-05-2016

Zeer tevreden het eerste dieet wat in 30 jaar goed bevalt. Makkelijk vol te houden TOP Ik ben blij met het resultaat. Het is voor mij en mij en mijn collega een uitje geworden.


Amanda Wolf - 21-05-2016

Mijn dank aan Diana Dörfel, onze coach voor de motivatie en mijn dochter voor het duwtje in de rug. Ik ben dan nog niet op mijn streefgewicht, maar dat komt wel. Ging er niet zo snel af als gehoopt, aangezien ik momenteel niet sporten kan vanwege mijn blessure. Heb mij al opgegeven voor de volgende cursus en kijk erna uit.


Silvia - 17-05-2016

De afgelopen 8 weken bij Jacqueline de Goede de "cursus" fit en slank gevolgd. Ik ben super blij met de begeleiding welke ik heb gekregen en veel opgestoken van het cursusboek en ook van de verhalen van de andere cursisten. In die weken bijna 7 kilo afgevallen maar waar ik het meest blij mee was, is mijn vetpercentage. Deze is met 6% afgenomen. De aangeleerde 'manier' van eten is heel goed vol te houden. Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. 


Elly - 17-05-2016

Ik wil u nogmaals bedanken voor de leuke en leerzame cursus die mij persoonlijk heel goed doet. Elly 


Tineke - 10-05-2016

Ik wilde in de weken bij jou 3 à 4 kilo afvallen om er over een maand mooi bij te staan op de bruiloft van onze dochter en schoonzoon. Het zijn er tot nu toe 4 geworden. Sinds mijn schildklier niet meer goed werkt gaat afvallen voor mij tergend langzaam, maar toch... Ik ben blij met het resultaat en hoop nog een paar kilootjes kwijt te raken. Ook ben ik blij met de uurtjes in de sportschool van Gruijthuijzen. Doet me goed!

Dank je wel voor je positieve inbreng en je leuke manier van werken. Het heeft me weer enorm geholpen. Ik ben weer op de goede weg en hoop die vast te kunnen houden.

Veel succes met al je leuke en goede werk!


Locatiezoeker

Wacht niet langer en begin ook met stralen! Zoek hier je dichtsbijzijnde coach en locatie.

BMI Calculator

Ben je benieuwd of jij op het juiste gewicht zit, vul onderstaande velden in er bereken jouw BMI.