Werken met de succesvolle Fit & Slank methode

Ben je als Gewichtsconsulente geïnteresseerd in de vele facetten van Fit & Slank? Dan vind je hier informatie om te starten als franchisenemer.

Je wil zelfstandig blijven, maar wil meeliften op het succes van Fit & Slank. Je wil hulp van een sterke organsatie met een sterk product.

Je maakt gebruik van het Fit & Slank concept maar ook alle producten die in de afgelopen 20 jaar zijn ontwikkeld. Je wordt begeleid in het opzetten of verder ontwikkelen van een eigen praktijk met groepscursussen, personal coachen of het geven van een lezing of presentatie.

Wat mag je verwachten?

 • jouw eigen praktijk op één of meerdere locaties
 • beschermde postcodegebieden naar keuze
 • geen concurrentie van collega's, maar juist een sterke samenwerking
 • de succesvolle visie van Fit & Slank met goede verdiensten
 • professionele materialen
 • ondersteuning met reclame en marketing
 • boek, werkboeken, kookboek voor de cliënten
 • deskundige groepscursus en Personal Coaching
 • twee daagse opleiding met uitgebreide trainingsmap
 • 24 uitgeschreven lessen waardoor je altijd kunt terugvallen op de theorie die je behandelt in de cursus, les of consult
 • weeglijst met klantenbestand
 • inlogomgeving op www.fitenslank.nl om jouw pagina's te beheren. Je hoeft dus geen eigen website meer te ontwikkelen en beheren.
 • begeleiding en ondersteuning van jouw praktijk
 • 3 gratis intervisies per jaar
 • basis startpakket (boeken, werkboeken, kookboek, banner ets) waarmee je direct aan de slag kunt


Jij bepaalt de hoogte van jouw fee

Voor het gebruik van de Fit & Slank formule betaal je een maandelijkse fee die afhankelijk is van de grootte van het gebied en start met € 45 per maand. Wil je meer weten neem dan even contact op met Anja.

Door de naam Fit & Slank kun je mee liften op bekendheid, marketing, reclame, acties etc en komt ook jouw locatie op de Fit & Slank website te staan. De professionaliteit en de succesverhalen van Fit & Slank geven ook vertrouwen aan jouw cliënten.

Wil jij ook een cursus geven of individueel coachen om mensen te motiveren om af te vallen, hun gewicht te behouden en inzicht te geven in hun eetpatroon en leefstijl?
Met Fit & Slank krijg je de handvatten om jouw cursussen en Personal Coaching vorm te geven.

Heb je interesse? Mail info@fitenslank.nl of bel Anja Bastings op 0495-593760 en ontwikkel je professioneel bedrijf.

Mijn ervaring bij Fit & Slank als franchisenemer   

Als zelfstandig ondernemer wil je graag datgene doen waar je passie ligt; van je hobby je werk maken zeg maar. Bovendien wil je graag je vrijheid behouden maar niet het wiel opnieuw uitvinden. En natuurlijk wil je geld verdienen!

Een franchiseformule die bij mij past, waarbij je kan werken met een kwalitatief goed product tegen schappelijke kosten; dat heb ik gevonden in Fit & Slank. Ik zeg altijd tegen mijn klanten: “Zorg dat de randvoorwaarden in orde zijn, je hulpmiddelen optimaal en zoek de mensen om je heen die in je geloven. Jouw inzet en enthousiasme doen de rest. Het resultaat komt dan uiteindelijk vanzelf!”
Fit & Slank kan je deze hulpmiddelen bieden.

Afgelopen jaren heb ik met veel enthousiasme gewerkt met de Fit & Slank methode, veel klanten geholpen op weg naar hun doel en inmiddels een goedlopende praktijk opgebouwd. De variatie die het product je biedt door de methode niet alleen aan particulieren maar ook aan bedrijven en instellingen aan te bieden, zowel in groepsverband als in personal coaching, is voor mij een voorwaarde om plezier in mijn werk te hebben. Daarnaast biedt de samenwerking met collega-coaches binnen de franchiseformule zeker een meerwaarde. Maar uiteindelijk is het succes van je klanten hetgeen dat je motiveert en inspireert om jezelf te blijven ontwikkelen en plezier te hebben in je werk!

Brigitte Lemmen

     

In 2012 ben ik begonnen als zelfstandig gewichtsconsulent met mijn eigen praktijk. Want ik wilde graag de baas zijn over mijn eigen tijd en aan huis kunnen werken.  Na een maand of 8 was ik niet ontevreden, want het kon beter. Ook  wilde ik wel wat meer werken. Dus ik bedacht dat ik wel cursussen op locatie zou willen geven. Deze was ik aan het schrijven toen ik op de ledenvergadering van de BGN Anja tegenkwam. Om een lang verhaal kort te maken heb ik toen besloten om me aan te sluiten bij Fit & Slank, want waarom zelf het wiel uitvinden als dat al gedaan is. Nu werk ik alweer bijna vijf jaar naar volle tevredenheid met de methode van Fit & Slank en heb een goedlopende praktijk opgebouwd waar ik trots op ben. En ik denk dat Anja en de methode van Fit & Slank daar zeker aan hebben bijgedragen.

Yvonne Verhoeven