Wat kunnen wij voor jou doen?

Wil je afvallen? Wil je nog meer stralen? Wil je lekker in je vel zitten? Wil je je leefstijl verbeteren?

Wij helpen je!

Bij Fit & Slank geloven we niet in pillen, poeders of diëten. Wij kiezen voor een complete aanpak met focus op een eenvoudig eetpatroon - ofwel ‘de Regel van 3 en de 7 Afspraken’.  Bij het veranderen van je leefstijl ga je gewoontes loslaten en patronen doorbreken om vervolgens nieuw gedrag aan te leren. Wij zorgen ervoor dat je met Fit & Slank resultaten behaalt die je eerder voor onmogelijk hield. Zo realiseer je niet alleen je streefgewicht, je weet ook zeker dat je mentaal én fysiek vol energie zit. Dat voel je én dat zie je!

 

Maak kennis met de cursussen van Fit & Slank

Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn, is wat je doet.

Word jij een succesverhaal? 

Investeer in jezelf en wij beloven dat je geen spijt zult krijgen als je met Fit & Slank in zee gaat.

Meer dan 250 succesverhalen en vele berichten in het gastenboek bewijzen dat onze eenvoudige methode ‘de Regel van 3 en de 7 Afspraken’, de unieke FenS app en natuurlijk onze coaches jou laten stralen!

 

Frank: "Fit & Slank, makkelijk en niet moeilijk doen! Elke les was wel een feestje, de sfeer in de groep was leuk en iedereen was gemotiveerd."

 

Karin: "Ruim 5 kilo kwijt na 8 weken en ik heb geleerd dat afvallen helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn en je op een makkelijke en eenvoudige manier slanker en fitter kunt worden en blijven."

 

Lilian: "Geen moeilijke, lange recepten waar een waslijst aan boodschappen voor nodig zijn, maar een super fijne methode: de Regel van 3 en de 7 Afspraken en ook nog eens professionele begeleiding. In deze cursus ben ik gewoon een betere versie van mijzelf geworden."

 

Lees de succesverhalen

 

Vind een Fit & Slank coach bij jou in de buurt

 

Ben jij op zoek naar slanke recepten? 

Klik hier

 

Lekker, slank en gezond eten. Dat kan met de Fit & Slank recepten. We hebben lekkere ideeën voor gezonde eetmomenten. Met een heerlijk soepje, een frisse salade of een diner met vitale voeding kun jij je streefgewicht bereiken. Met deze recepten en de unieke Fit & Slank methode is succes verzekerd!

Verzekerd?

Omdat Fit & Slank zich houdt aan de normen van het Voedingscentrum en is aangesloten bij de Beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) worden de kosten van cursussen vaak vergoed door vele Zorgverzekeraars.

 

Klik hier voor vergoedingen….

Over 2 maanden zul je wensen dat je vandaag zou zijn gestart

Zit er geen Fit & Slank coach bij jou in de buurt?

Dan kun je met het online e-Coaching programma van Fit & Slank direct starten, in je eigen tijd en op elk moment dat het jou uitkomt. Het werkt op elke gewenste locatie, thuis, op je werk en zelfs op vakantie. 

 

Je kunt de hoeveelheid informatie zelf doseren. Stap voor stap ga je in je eigen tempo aan de hand van de mails door het boek, de werkboeken en video's heen.

 

Uiteraard zal de unieke FenS app ook bij de e-Coaching jou motiveren, ondersteunen en inspireren. 

 

Bestel de e-Coaching nu!

Niets smaakt zo lekker als slanker zijn voelt