Samen sta je sterk!

Hallo allemaal, mijn naam is Leonie van der Wiel, gewichtsconsulente en Personal Trainer met een eigen praktijk sinds 2012.

In 2016 ben ik benaderd door Anja Bastings, de oprichtster van Fit & Slank. Zij zocht een nieuwe consulent in Veldhoven. Ik was nieuwsgierig en enthousiast en een kennismaking werd ingepland. Na het gesprek wist ik gelijk wat ik moest doen; Franchisenemer worden voor Fit & Slank! Mijn eigen praktijk kwam niet op gang omdat ik het ondernemen erg lastig vond, en dit was een fantastische kans voor mij!

Fit & Slank heeft met haar succesvolle formule “de regel van 3 en de 7 afspraken” in de loop van de jaren mooie successen geboekt en grote naamsbekendheid gekregen. Op deze naamsbekendheid zou ik gaan meeliften en was dit voor mij de manier om mijn praktijk draaiend te krijgen. En dat is gelukt, mijn praktijk is in beweging gekomen! Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik aangesloten ben bij Fit & Slank en is het ook nog eens heel fijn om samen te werken met collega’s uit andere regio’s in het land. Samen sta je sterk!

Ik kan iedere gewichtsconsulent aanraden contact op te nemen met Fit & Slank om te bespreken wat dit voor jou kan betekenen. Het heeft mij alleen maar heel veel goeds gebracht.

 

Groetjes, Leonie

Ik sta nog altijd 100% achter mijn keuze voor Fit & Slank

In 2011 ben ik gestart als voedingscoach en personal trainer, mijn doel was het om klanten te helpen naar een gezondere leefstijl, mijn speerpunten waren voeding & beweging. Ik merkte door de jaren heen dat mijn begeleiding zich hoofdzakelijk richtte op individuele begeleiding en ben op zoek gegaan naar een methode die past bij mijn eigen filosofie en een methode waarin ik ook groepscursussen kon aanbieden. Via een collega kwam ik terecht bij Fit & Slank. De Fit & Slank Methode, de regels en afspraken sluiten volledig aan op de manier zoals ik klanten wil begeleiden en denk over voeding. In 2015 heb ik de stap gemaakt om Fit & Slank coach te worden en nu 7 jaar later en 1500 klanten verder sta ik nog altijd 100% achter deze keuze. De methode werkt gewoon, we bieden professioneel cursusmateriaal aan waar de cursisten mee aan de slag kunnen naar een gezonde leefstijl. Als coach geven we de cursisten de juiste tools en informatie naar een gezondere leefstijl, verantwoordelijk te zijn voor hun gedragsverandering en het maken van de juiste keuzes. Voor mij als coach is mijn passie om mijn cursisten te helpen om hun doel te bereiken en Fit & Slank is voor mij de methode omdat mee te doen. Je voelt je lekker in je vel, krijgt structuur in je leven, krijgt meer energie en je valt erbij af, wat wil je nog meer!

 

Ger Deckers
 

En hoe nu verder?

Dat was voor mij de vraag, nadat ik mezelf in het diepe had gegooid, en besloten had om mijn droom te volgen om voor mezelf te beginnen als bewegingscoach en voedingscoach.

Ik had net mijn diploma’s binnen als voedingsdeskundige en gewichtsconsulent.  

Mijn visie was, dat door het meegeven van weekmenu’s, je niet genoeg inzicht creëert bij je cliënten.

Fit & Slank kwam voorbij en ik had er meteen een goed gevoel bij. Deze methode is iets waar ik zelf 100% achter sta. 1 ½ jaar na deze beslissing heb ik een winstgevend bedrijf opgezet met zeer tevreden cliënten met fantastische resultaten. De methode staat als een huis met een goede fundering. Je staat er niet alleen voor en door het werkmateriaal hebben je cliënten ook een houvast waar ze een leven lang mee verder kunnen. Bijna dagelijks krijg ik te horen hoe blij mensen zijn omdat ze veel beter in hun vel zitten. Ook ik ben blij! Van je hobby je werk maken, dat wil toch iedereen!

 

Herriet van Triest

Een methode en formule die gewoon klopt!

De Fit & Slank methode klópt gewoon! Eerlijk, normaal, gezond en met regelmaat eten. Fit & Slank is zoveel meer dan alleen ‘afvallen’; de drie pijlers ‘voeding’, ‘beweging’ en ‘gedrag’ komen uitgebreid aan de orde om als eindresultaat een gezonde leefstijl te ontwikkelen én te behouden. Dat maakt Fit & Slank ook veel rijker en bestendiger dan andere methodes, met zichtbare lange termijn effecten voor de cursisten. Als coach weet ik dat je de mensen niet moet zeggen wat ze wel en niet moeten doen, maar ze juist de informatie en tools in handen moet geven zodat ze zélf bewuste keuzes leren maken die bij hen passen en vanuit hun eigen verantwoordelijkheid hun gedrag veranderen.  

Als franchisenemer maak je onderdeel uit van een landelijk netwerk van professionele voedingscoaches. Het delen van ervaringen en de interactie met je collega’s in de rest van het land heeft een absolute meerwaarde. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en specialiteiten, zo leer je van elkaar en sta je samen sterker. Het hebben van professionele, eenduidige cursusmaterialen en een consistente uitstraling op bijvoorbeeld social media versterkt de landelijke bekendheid van het concept. Tegelijkertijd biedt de ‘franchise-light-formule’ van Fit & Slank je als voedingscoach de mogelijkheid om je eigen persoonlijke ‘touch’ te geven aan de cursussen. Ook is er de ruimte om naast de reguliere Fit & Slank cursussen andere activiteiten te ontplooien die passen binnen het concept. Zo ben ik zelf betrokken bij een vitaliteitsprogramma bij een sportschool, geef ik lessen op scholen over voeding en organiseer kookworkshops in samenwerking met een collega en een kookstudio.

Inmiddels heb ik bijna 2000 cursisten begeleid naar een gezonde leefstijl met behulp van de Fit & Slank methode. Ik geef zowel personal coaching als groepscursussen aan particulieren en bij bedrijven. Het geeft mij een enorme voldoening om te zien hoe mensen bewuster leren leven, meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld. Het is heel dankbaar werk, waar ik enorm veel energie van krijg!

In 2022 heb ik Fit & Slank overgenomen van oprichtster Anja Bastings en ben ik tevens franchisegever van Fit & Slank. Wil jij mijn collega worden en heb je interesse om als Fit & Slank coach aan de slag te gaan? Neem dan contact met me op!

 

Roos Derckx


Heb je interesse om met de Fit & Slank methode te werken en je praktijk een boost te geven? Neem dan vrijblijvend contact op met franchisegever Roos Derckx.

 

[email protected] 

06-1506 2280


Meer informatie?