Een methode en formule die gewoon klopt!

De Fit & Slank methode klópt gewoon! Eerlijk, normaal, gezond en met regelmaat eten. Fit & Slank is zoveel meer dan alleen ‘afvallen’; de drie pijlers ‘voeding’, ‘beweging’ en ‘gedrag’ komen uitgebreid aan de orde om als eindresultaat een gezonde leefstijl te ontwikkelen én te behouden. Dat maakt Fit & Slank ook veel rijker en bestendiger dan andere methodes, met zichtbare lange termijn effecten voor de cursisten. Als coach weet ik dat je de mensen niet moet zeggen wat ze wel en niet moeten doen, maar ze juist de informatie en tools in handen moet geven zodat ze zélf bewuste keuzes leren maken die bij hen passen en vanuit hun eigen verantwoordelijkheid hun gedrag veranderen.  

Als franchisenemer maak je onderdeel uit van een landelijk netwerk van professionele voedingscoaches. Het delen van ervaringen en de interactie met je collega’s in de rest van het land heeft een absolute meerwaarde. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en specialiteiten, zo leer je van elkaar en sta je samen sterker. Het hebben van professionele, eenduidige cursusmaterialen en een consistente uitstraling op bijvoorbeeld social media versterkt de landelijke bekendheid van het concept. Tegelijkertijd biedt de ‘franchise-light-formule’ van Fit & Slank je als voedingscoach de mogelijkheid om je eigen persoonlijke ‘touch’ te geven aan de cursussen. Ook is er de ruimte om naast de reguliere Fit & Slank cursussen andere activiteiten te ontplooien die passen binnen het concept. Zo ben ik zelf betrokken bij een vitaliteitsprogramma bij een sportschool, geef ik lessen op scholen over voeding en organiseer kookworkshops in samenwerking met een collega en een kookstudio.

Inmiddels heb ik ruim 1000 cursisten begeleid naar een gezonde leefstijl met behulp van de Fit & Slank methode. Ik geef zowel personal coaching als groepscursussen aan particulieren en bij bedrijven. Het geeft mij een enorme voldoening om te zien hoe mensen bewuster leren leven, meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld. Het is heel dankbaar werk, waar ik enorm veel energie van krijg!

Wil jij mijn collega worden en heb je interesse om als Fit & Slank coach aan de slag te gaan? Neem dan contact met op!

Roos Derckx

Herriet

En hoe nu verder!

Dat was voor mij de vraag, nadat ik mezelf in het diepe had gegooid, en besloten had om mijn droom te volgen om voor mezelf te beginnen als bewegingscoach en voedingscoach.

Ik had net mijn diploma’s binnen als voedingsdeskundige en gewichtsconsulent.  

Mijn visie was, dat door het meegeven van weekmenu’s, je niet genoeg inzicht creëert bij je cliënten.

Fit & Slank kwam voorbij en ik had er meteen een goed gevoel bij. Deze methode is iets waar ik zelf 100% achter sta. 1 ½ jaar na deze beslissing heb ik een winstgevend bedrijf opgezet met zeer tevreden cliënten met fantastische resultaten. De methode staat als een huis met een goede fundering. Je staat er niet alleen voor en door het werkmateriaal hebben je cliënten ook een houvast waar ze een leven lang mee verder kunnen. Bijna dagelijks krijg ik te horen hoe blij mensen zijn omdat ze veel beter in hun vel zitten. Ook ik ben blij! Van je hobby je werk maken, dat wil toch iedereen!

Herriet van Triest


Heb je interesse om met de Fit & Slank methode te werken en je praktijk een boost te geven? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Roos Derckx.

[email protected] 

06-1506 2280


Meer informatie?