De Fit & Slank methode

Een groepscursus of de Personal Coaching van Fit & Slank is een dynamisch intensief programma en geeft gegarandeerd succes. Onze coaches begeleiden je naar een structureel gezondere leefstijl.

 

We hanteren een complete aanpak op het gebied van voeding, beweging, gedrag en mindset. Hierbij ligt de focus op een gezonder voedingspatroon.

 

Een gezond voedingspatroon

Met Fit & Slank ontwikkel je een gezond eetpatroon. Je krijgt een duidelijk voedingsadvies, ofwel 'de Regel van 3 en de 7 afspraken' en maakt keuzes die bij jou passen. Je gaat genieten van lekker en gezond eten.

 

Beweging, gedrag en mindset 

Om een gezondere leefstijl te ontwikkelen, is een gevarieerd voedingspatroon belangrijk maar we besteden ook aandacht aan bewegen/sporten. Daarnaast krijg je inzicht in je gedrag en gewoontes en ga je de juiste mindset creëren. Fit & Slank is geen dieet, maar een verandering van jouw leefstijl.

 

Dus als jij denkt: "Ik wil graag een gezondere leefstijl ontwikkelen die bij mij past' Geef je dan nu op voor een van de cursussen of kies voor Personal Coaching en we gaan samen aan de slag! 

 

Bekijk hieronder de testimonials van cursisten en luister hoe zij het volgen van de Fit & Slank cursussen hebben ervaren.

BMI Calculator

Ben je benieuwd of jij op het juiste gewicht zit, vul onderstaande velden in er bereken jouw BMI.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en ontvang tips om vitaal en fit te blijven. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Fit & Slank gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Nieuwsbrief