Thuis, gezellig “uit eten”

Aandacht voor elkaar

Het zijn bizarre tijden en er wordt veel van ons geduld en aanpassingsvermogen gevraagd. Met al deze veranderingen is het júist heel belangrijk dat we het in onze vrije tijd zo leuk mogelijk maken. We zien hoe belangrijk het is om gezond te leven. Gelukkig komt er steeds meer aandacht voor in de media.

Een gevarieerd en gezond eetpatroon speelt hierin een grote rol, maar ook voldoende slaap, rust, beweging en ontspanning zijn erg belangrijk. We maken het vooral thuis zo gezellig mogelijk! Met het gezin.

Zo zijn we massaal weer heerlijk aan het koken met z’n allen. Gezellig, net als vroeger met het hele gezin koken en eten.

Weer genieten, proeven en bewust eten i.p.v. een snelle hap naar binnen schuiven voor de tv en gauw weer door naar de sportvereniging of andere afspraak. Ook weer heerlijk met het hele gezin aan tafel zitten en aandacht voor elkaar hebben. Samen de dag even doornemen. We vinden weer verbinding en de warmte van familie gezelligheid. Het klinkt bijna (heerlijk) nostalgisch, maar dit is wel de positieve kant van alles wat er nu gaande is. Probeer deze gewoonten vast te houden!

Aan inspiratie ontbreekt het niet. Overal kun je heerlijke én gezonde recepten vinden. Kijk ook eens op de website van Fit & Slank. Heb jij zelf een lekker gezond recept? Stuur dit dan eens op naar: [email protected] en wie weet wordt jij wel genoemd op de website en social media! 

Eet smakelijk allemaal, geniet en neem daar de tijd voor. Het hoeft allemaal niet ingewikkeld te zijn. Eenvoudige recepten zijn zéker zo lekker! 

Sandra Bakker