Yvette bijna de 10 kilo

Mijn leefstijl is veranderd

In de zomervakantie van dit jaar was de maat vol, ik zat niet lekker in mijn vel en ik voelde me te onzeker om zelfs naar het zwembad te gaan met mijn zoon en me daar te vertonen in zwemkleding.

3 jaar geleden heb ik ook de Fit & Slank cursussen gevolgd en ik was hiermee 10 kg afgevallen. Ik dacht dan moet het me deze keer ook lukken, maar dan ga ik het wel anders aanpakken.

Ik heb Anja een berichtje gestuurd en na de zomervakantie kon ik gelijk starten, ik was er helemaal klaar voor en ik voelde dat de welbekende “knop” om was. De eerste weken vlogen de kilo’s eraf, en dat is fijn want dat motiveert enorm. Door de corona was naar de sportschool gaan geen optie voor mij, dus ik ben heel veel gaan wandelen, heerlijk buiten en even je hoofd leeg maken.

Ik ga iedere week even zitten voor de boodschappen. Zo maak ik voor de hele week een overzicht, hierbij houd ik rekening dat ik sowieso iedere week een keer vis klaarmaak en dat peulvruchten ook regelmatig op het menu verschijnen. Ik doe online mijn boodschappen dus ik kom ook niet in de verleiding om “fatale voeding” mee te nemen uit de winkel; want zolang je het niet in huis hebt kun je het ook niet eten. Ik zorg dat ik de koelkast altijd vol heb liggen met gezonde voeding.

De lessen bij Anja zijn fijn, iedere week op de weegschaal gaan staan en iemand die meekijkt werkt ontzettend motiverend voor mij. Ik heb nu de tweede cursus afgerond, maar ga in januari nog 8 weken verder bij Evelien, om toch nog even die stok achter de deur te hebben. ik heb helemaal niet het idee dat ik aan het lijnen ben, mijn leefstijl is gewoon veranderd!!!

Dankjewel Anja voor de positieve peptalks iedere week!