Aukje 31 jaar

Start met Fit & Slank!

Mijn naam is Aukje en ik ben 31 jaar. In 5 jaar tijd heb ik 3 kindjes gekregen. Een drukke tijd waarin ik niet veel aandacht heb besteed aan gezonde voeding. Helaas werd dit ook steeds meer zichtbaar... Uiteraard nam ik mij regelmatig voor om meer op mijn voeding te gaan letten, actiever te gaan sporten, etc. Maar zonder resultaat.

Via een collega hoorde ik over Fit & Slank. Aangezien mijn collega erg positief was, heb ik contact opgenomen met Roos. Direct al een leuk gesprek waardoor ik nog enthousiaster werd! Op 31 mei 2016 was de eerste groepsles, best spannend… Tijdens die eerste les was ik best verbaasd: Geen pasta’s meer? Alleen maar aardappelen? Hoe hou ik dit vol? Maar gelukkig bleek al heel snel dat het naleven van de Regel van 3 en de 7 Afspraken goed te doen is. Beter gezegd: het is gewoon heel eenvoudig!

Ik werd steeds enthousiaster en zag na de eerste week al direct resultaat: -1,6 kilo! Het bewijs dat ik het kon, dat had ik wel even nodig. Vanaf dat moment ging ik er helemaal voor, wat was ik blij dat ik iets had gevonden waardoor ik ècht kilo’s kwijtraakte. Ik heb geleerd om bewust keuzes te maken en om vaker ‘nee’ te zeggen (vooral tegen mijzelf…). Tijdens ‘Fit & Slank in 8 weken’ ben ik 7,5 kilo afgevallen. Omdat ik toch nog een paar kilo kwijt wilde, heb ik mij aangemeld voor de cursus ‘In Evenwicht’. Maar eerst kwam de zomervakantie, ik was benieuwd of ik de Regel van 3 en de 7 Afspraken zou volhouden.

Maar zelfs in het mooie Toscane lukte het om bewust te kiezen voor gezond eten. Uiteraard kon ik een heerlijke pizza niet altijd weerstaan, maar dan geen wijn erbij en geen ijs na. Het doel was om in die periode in ieder geval niet aan te komen en dat is gelukt! Sterker nog, op de eerste les van de vervolgcursus ‘In Evenwicht’ bleek dat ik tijdens de zomer nog eens 3,6 kilo was afgevallen. Best een beetje trots natuurlijk!

En nu nog 2 kilo eraf en dan ben ik echt tevreden. Ik ben zó blij dat ik met Fit & Slank ben gestart en zeker met Roos als mijn coach. Zij zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf en dat is heel belangrijk.
Ik kan iedereen aanraden om te starten met Fit & Slank!