Een fantastisch resultaat!

Het resultaat mag er zijn -30 kilo

Wanneer Anja in juli 2015 zich wil aanmelden voor de cursus “ Fit & Slank in 8 weken”, is ze al jaren bezig met haar “overgewicht“.  Ondanks de ondersteuning van een diëtiste lukte het niet om haar streefgewicht te halen. Nadat ze positieve verhalen heeft gehoord over de methode van Fit & Slank, besluit ze zich direct aan te melden. Ja, dat was een beetje onhandig, omdat de vakanties in het zuiden net waren begonnen. Anja wilde het liefst zo snel mogelijk beginnen. Wanneer je zo gemotiveerd bent, is het natuurlijk jammer wanneer je nog 5 weken moet wachten voor dat de cursussen weer beginnen.

We besloten om diezelfde dag nog te starten. Tijdens de vakantieweken heb ik haar wekelijks bezocht en na de vakantieperiode heeft ze zich aangesloten bij de groepscursus. Eerst “ in 8 weken”, daarna “ in evenwicht” en nu “ een leven lang”.

Met behulp van de methode van Fit & Slank, “de Regel van 3” en “de 7 Afspraken”, met de wekelijkse weegmomenten en het enthousiasme van Anja, zal ze zeker op zeer korte termijn alsnog haar doel bereiken. Het resultaat mag er zijn...toch? meer dan 30 kilo er af.