Veronique

Aqua Fit & Slank - 25 kg

Stap voor stap, in haar eigen tempo, heeft deze dame haar doelen bereikt. Maar ze gaat nog door!

“Na de geboorte van mijn dochtertje in oktober 2016, begin 2017, toen ik weer aan het werk ging, was de maat vol! De zwangerschapskilo’s (en meer) moesten er vanaf.
Ik wilde me lichter en fitter voelen. In het verleden al vaker diëten gevolgd, maar zonder al te veel succes. Via via had ik van Fit & slank gehoord en heb ik in februari contact opgenomen met Brigitte, ik wilde wel eens weten wat Fit & Slank inhield. Door alle succesverhalen en ervaringen van verschillende oud cursisten en de informatie die ik van Brigitte kreeg, heb ik me aangemeld en op 15 maart 2017 ben ik gestart met de cursus Aqua Fit & Slank in 8 weken.
De Regel van de 3 en 7 Afspraken leken me goed vol te houden, het enige wat mij een beetje tegenzat waren de aardappelen. Maar het ging me goed af, de eerste 8 weken alleen maar aardappelen gegeten, de recepten op de site en van facebook hielpen me om meer variatie in mijn eetpatroon te brengen en alleen maar vitale voeding te eten.
De cursus met erna de Aqua fit lessen waren een goede combi. Na die 8 weken was ik 8 kilo kwijt! Dit motiveerde natuurlijk en ik ging door. De zwangerschapskilo’s waren er bijna vanaf maar ik wilde meer. Steeds stelde ik mijn doel weer bij. Eerst 10 kilo, dan 15, dan 20 en dan 25.
Nu een jaar later heb ik het doel van 25 kilo (25,6 zelfs) bereikt!
Ik voel me fitter en gezonder en eet nagenoeg vitale voeding. Maar ik ben nog niet klaar, ik ga nog even door!  Keuzes maken is belangrijk binnen Fit & Slank. Soms kies je eens voor iets lekkers, maar je kunt iedere dag opnieuw beginnen, dat is het fijne van Fit & Slank. De volgende dag pak je de draad weer op.
Ik ben heel erg blij met de gezondere leefstijl die ik nu heb en ik heb ook veel gehad aan de peptalks van Brigitte. Ook de ervaringen van de andere cursisten tijdens de groepslessen helpen mee aan het resultaat. Hier steek je toch steeds weer wat van op.

Ik wil Brigitte dan ook bedanken voor de begeleiding, maar ze is nog niet van me af, ik ga nog even door, mijn volgende doel is 30 kilo en dit hoop ik dan ook voor de zomer te bereiken!”