Topper Evelien

-18 kg in 16 weken

Evelien is in Januari 2019 begonnen met Fit & Slank in 8 weken en ze heeft meteen er achteraan Fit & Slank in Evenwicht gedaan. Evelien had nog nooit een poging gedaan om af te vallen en ze heeft het heel serieus opgepakt. Ze is nu meer dan 18 kg kwijt. 

Haar vetpercentage is met 15% gedaald, en haar spiermassa is met 7 % gestegen.  Haar tailleomvang was al netjes. Bij aanvang was dat 81. Nu zit ze op 71.  Onlangs heeft ze een pr gelopen op de 5 km hardlopen waar ze als 8e vrouw eindigde. En ze wordt alleen nog maar sneller. Zo trots op deze vrouw!!

Vorig jaar mei ben ik er via een keuring op mijn werk achter gekomen, dat ik veel voedingstoffen miste ( waardoor ik snel moe was ) Ze adviseerde mij een voedingscoach Ik heb hier niks mee gedaan  totdat een collega mij in december een flyer liet zien van Fit & Slank. Ik heb Herriet gemaild en kreeg gelijk antwoord op mijn vragen. Mijn doel was fitter worden , en 10 kg af te vallen en sneller/ makkelijker te kunnen hardlopen. Door deze cursus heb ik inzicht gekregen in mijn voedingspatroon. Ik leerde mijn eetgewoontes aan te passen, door de regel van 3 en de 7 afspraken toe te passen. Dit ging heel gemakkelijk. Ik heb geen moment een honger gevoel meer gehad en ik eet meer dan voorheen. Herriet gaf ons tips , bv etiketten te lezen , waardoor je je bewust wordt wat je eet. Ook ging ik meer hardlopen. Ik ben erg tevreden over het resultaat Van een BMI van 29.3 naar een gezond BMI 23.3 Ik ben ruim 18 kg af gevallen. Ik voel me veel fitter , het hardlopen gaat me steeds makkelijker af, iets wat me erg motiveert.

 

Ik kan Fit & Slank iedereen aanbevelen.

Het is prima toe te passen en gemakkelijk vol te houden! 

Herriet bedankt voor je begeleiding!!