Tonnie -15 kilo

70 jaar en 15 kilo kwijt

Nadat mijn dochter goede ervaringen had opgedaan met Fit & Slank, raakte ik ook enthousiast. Ik me direct aangemeld voor de cursus Fit & Slank, in 8 weken. Ik was heel nieuwsgierig en erg benieuwd of het mij zou lukken om een aantal kilo’s kwijt te raken. Ze zeggen dat hoe ouder je wordt, hoe lastiger het is om af te vallen. Ik had mezelf dus maar geen al te hoge doelen gesteld. Maar wat ging het goed.

Na 2 cursussen ben ik 14 kilo afgevallen en voel me stukken beter.  De wekelijkse groepsgesprekken o.l.v. Anja, het boek en het werkboek waren voor mij een hele belangrijke ondersteuning de afgelopen weken. Elke week werd er een thema rondom afvallen behandeld. Heel verhelderend.

Ik heb in de afgelopen  weken niet een moment honger gehad. En dat vind ik voor mezelf heel belangrijk. Maar het allerbelangrijkste wat ik geleerd heb, is bewustwording. Ik ben me bewust van wat ik eet, van wat vitale en fatale voeding is, waar mijn valkuilen liggen.  

Ik ben trots op wat ik heb bereikt en trots op waar ik nu sta. Maar ik ben er nog niet. Ik wil nog minimaal 10 kg. afvallen. En dat gaat me lukken door alles wat ik geleerd heb bij Anja toe te passen in de praktijk.

Tonnie Daams uit Geldrop