Connie uit Obdam

Bijna 10 kilo afgevallen en super fit

Vooraf was ik sceptisch, dacht dat ik alles wel wist, toch heb ik veel inzichten gekregen die mij ontzettend helpen in mijn dagelijks leven

In augustus ben ik begonnen met de cursus  Fit & Slank in Heerhugowaard. Een beetje sceptisch, aangezien ik dacht dat ik alles zelf wel prima wist. Ik doe de cursus in eerste instantie om een gezond eetpatroon aan te leren. Ook al dacht ik dat ik dat wel deed. Nu heb ik veel inzichten gekregen en manieren gevonden om hetgeen wat we allemaal in de cursus krijgen toe te passen in mijn dagelijkse leven.

De regel van drie en de zeven afspraken zijn dan ook prima te hanteren in je dagelijks leven. Absoluut geen honger, sterker nog ik heb veel  minder honger.

De juiste keuzes maken en ook daadwerkelijk inzicht krijgen in je eigen gewoontes hebben me enorm geholpen. Ook de theorie over voedingsstoffen, wat iets met je doet, hoe het werkt met spiermassa en vet heeft mij veel duidelijkheid gegeven. Ik volg nu de 3e cursus van Fit & Slank ‘leven lang’ en heb besloten dat ik ook ‘onder controle’ ga doen. Mijn uiteindelijke gestelde doel ga ik zeker bereiken!

Ik ben nu bijna 10 kilo afgevallen en voel mij er super fit bij! Dit zal ik de rest van mijn leven blijven volhouden, omdat ik me er zo goed bij voel!

 Connie uit Obdam