Tevreden

Help de weegschaal geeft 3 cijfers aan

Dit was voor mij het signaal dat er nu echt iets moest veranderen aan mijn eetgewoontes. Alles is lekker en vooral de dingen die niet gezond zijn, zijn nog eens extra lekker….

Een vriendin van me, wees me er een tijd geleden al een keer op, dat Slank en Fit weer zou starten. Inmiddels heel wat jaren geleden ben ik bij de voorganger van Leonie toen heel snel 20 kilo afgevallen. Ik wilde namelijk slank in mijn trouwjurk…... Meer dan 15 jaar en 3 kinderen verder (ongeveer 10 kilo per kind) was ik aanbeland op een gewicht wat me niet alleen niet aanstond als ik op de weegschaal keek, maar waarmee ik ook niet meer optimaal kon sporten en bewegen. De hoogste tijd dus om toch eens op zoek te gaan naar die gegevens van Slank & Fit. Toen ik op de Facebook pagina kwam, zag ik dat er een paar dagen later weer gestart zou worden met een nieuwe groep. Ik heb me snel aangemeld, ben naar de eerste bijeenkomst gegaan en heb op 1 juni het roer rigoureus omgegooid.

De Regel van 3 lijkt nu, bijna 4 maanden verder, helemaal in mijn systeem te zitten. De kilo’s zijn er afgevlogen, veel vlugger dan ik had verwacht en ik ben een stuk fitter! Daarbij heb ik geen honger en lukt het me dus om het vol te houden!!

We zijn er nog niet, maar de foto’s zeggen voor mij genoeg…..

Dank je wel Leonie