Tanja -7,5kg

Stoer in een rokje

Tanja startte 4 maanden geleden met de groepscursus Fit & Slank. 

"Ik wilde al een hele tijd iets veranderen aan mijn eetpatroon en gezonder gaan eten. Maar hoe maak je die omslag? Hierdoor ook iet aan gewicht verliezen is dan het logische gevolg en een leuke motivator. Nadat de weegschaal over mijn grens ging, kon ik de knop omzetten en was ik helemaal klaar om de omslag te maken maar hoe...... ik wist dat het iets moest zijn waar het gewoon om gezonde voeding gaat. Daar kwam Fit & Slank weer langs op Facebook. Ik ken enkele mensen die deelnemen en heb via hun de stoute schoenen aangetrokken en Claudia Lange een bericht gestuurd. En in september aan de groepscursus Fit & Slank in 8 weken op locatie van hart for her Heerlerheide begonnen. 

Vanaf dag 1 ging het super goed. De Regel van 3 en de 7 Afspraken zijn zo goed vol te houden. Er wordt je niets onthouden, het is maar net welke keuze je wilt maken en of die keuze het je waard is. Elke dag van de Schijf van 5 eten is goed te doen. En bovenal genieten van vitale voeding! 

Claudia is een fijne coach, legt wekelijks weer een en ander thema met betrekking tot voeding uit en geeft fijne voorbeelden, die je niet snel vergeet. Je kan haar altijd voor advies vragen als je het even lastig hebt en ze motiveert je om verder te gaan. Ik kan het dan ook iedereen aanbevelen. Ik zeg: Fit & Slank, het is je gegund!"