Succesverhaal van Torsten

van 100 naar 80 kilo!

Gewetensvraag voor vele mannen: “Wat doe je als je vrouw begint aan de zoveelste afvalpoging?” Dan “lijn” je maar weer mee, toch? Totdat Fit & Slank ons huis binnensloop………

Vrouwlief vertrok sinds een paar weken iedere dinsdagavond naar de groepscursus Fit & Slank in 8 weken. En iedere dinsdagavond was ik benieuwd naar haar nieuw verworven kennis. Een verhaal over koekjes, een half brood, rode schoentjes en ik mocht naar de bakker voor 4 euro. Ik houd wel van een beetje humor, dus deze info viel bij mij in de smaak. Ik kreeg steeds meer het geloof dat Fit & Slank ook voor mij wel eens kon werken.

Mee naar het werk geen witte boterhammen meer met Nutella, maar heerlijk volkorenbrood met lekker mager beleg. De tupperwarebekers werden weer uit de kast gehaald, gevuld met yoghurt, van 2 naar 6 eetmomenten per dag. Poeh wat moest ik veel eten. Geen moment heb ik honger gehad. Het allerfijnste was nog het nieuwe ritme en de regelmaat.  

Ondertussen schoot het getal op de weegschaal omlaag. Met de week voelde ik me fitter worden. Zo fit dat ik, na jaren van niets doen, weer begon met sporten. Eerst met te intensief touwtjespringen (met een flinke blessure als gevolg), daarna met lopen.

Nu dik 3 jaar later, is de Regel van 3 en de 7 Afspraken, niet meer weg te denken bij ons thuis. De yoghurt, het fruit, een keer opscheppen, het hoort er allemaal gewoon bij. En het voelt nog altijd heerlijk, die 20 kilo lichter. Ik loop 2 à 3 keer per week en 1x per week leef ik me uit in de sportschool. En zo nu en dan loop ik een halve marathon. Fit & Slank laat me dan stralen!

 

Fit & Slank kcoach Claudia Lange werkt in Grathem, Stein, Nuth, Maaseik en Kinrooi