Trudie 70 jaar

Meer zelfvertrouwen

Langzaam aan met kleine stapjes afvallen en meer zelfvertrouwen krijgen.

Ik wil graag mijn ervaring vertellen over de cursus Fit en Slank in 8 weken in Eindhoven.


Voor ik aan de cursus begon had ik zo iets van dat gaat me toch niet lukken omdat ik heel erg onzeker was over veel in mijn leven. Ik belde Marleen van den Hurck op en ben toen begonnen in maart. Zij legde precies uit waar de valkuilen zaten en in mijn geval at ik heel erg onregelmatig en ook veel te weing. Door de regel van 3 en de 7 afspraken ben ik geleidelijk aan 9 kilo afgevallen in 8 weken. Tijdens de vetmeting en de BMI meting was ik erg geschrokken en dat gaf de doorslag om te beginnen en er helemaal voor te gaan. Mijn BMI was 31,7 en vetpercentage 42,6. Na 8 weken was dit al gedaald naar 29,4 en mijn vetpercentage naar 40,6. Mijn gewicht was gedaalt naar 72,8. Mijn streefgewicht is 70 kg dus daar wil ik naar toe. 

ik ben dus supertrots op dit resultaat. Ik heb geleerd waar de verborgen suikers en vetten  inzitten en heb geleerd om etiketten te lezen en produkten te vergelijken en dan de beste te kiezen.

Ik ben ook super blij en trots op mijn coach Marleen van den Hurck. Ik raadt iedereen aan om het gewoon te gaan doen ook al heb je twijfels of het wel zal lukken, begin er gewoon aan en ga ervoor! Een tip houdt je aan de regel van 3 en de 7 afspraken en ga je even in de fout dan weet je wat je moet doen.

Ik ga nog even verder tot mijn streefgewicht is bereikt! Wat een geluk met zo'n cursus en coach! Voor mij als coach de ideale cursist en een uitstekende motivator voor de groep!

Met vriendelijke groet,

Trudie de Vries

              &

 Fit & slank coach Marleen van den Hurck