Sonja - 11,5 kilo

Lees hier het verhaal van Sonja, die in februari met de cursus begon:

 

Afvallen wauw wat een eeuwige strijd was dat voor mij. Jaren lang zo veel en zo vaak geprobeerd en elke keer met hetzelfde resultaat: jojoën. In februari was ik het zo zat en zag nog 1 mogelijkheid en dat is Fit en Slank.

 

Ik had F&S leren kennen door een collega, zij is ruim 40 kg afgevallen met deze methode … wat spannend en wat maakt dat dit dan wel lukt en aanslaat Ik had geen idee dus was het een sprong in het diepe. Maar ik heb die sprong gemaakt samen met coach Yolanda. En o wat een eye-openers waren dat. Ik dacht al veel te weten maar wat was er nog veel te leren! Heb twee cursussen gevolgd, basis en vervolg.

 

Wat het mij heeft opgeleverd: Geen kortademigheid meer. Conditie, blij zijn met mij zelf, mij zoveel beter voelen, mij aantrekkelijk voelen en nog zooo veel meer. Ik was COVID patiënt en sinds enkele weken hoef ik geen pufs meer!! Hoe geweldig! Dit door gewoon gezond te eten en te sporten.

 

Ik ben -11,5 kg kwijt en 56 cm!!! Vooral die cm zijn goed te zien. Twijfel je om de stap te zetten, echt doe het, het zal ook jou veel opleveren ook als je net als ik al rond de 50 bent. Ga ervoor en gun het jezelf!! Als ik het kan, kan jij het ook.

 

Yolanda dank voor deze reis, je steun en je duidelijke woorden. Ben je zo dankbaar! Heel erg bedankt.

 

Sonja.