Sharon - 26 kilo

Of ik nog steeds om bevestiging vraag?

"Nadat ik door een blessure niet meer kon handballen is mijn gewicht snel toegenomen. Op enig moment vond ik het steeds moeilijker om mijzelf terug te zien in de spiegel maar vooral foto's waren confronterend.

Uiteindelijk ging de knop om bij de vraag waarom ik altijd bevestiging zocht bij anderen. Deze vraag heeft mij dusdanig aan het denken gezet dat ik besloot de oorzaak van mijn onzekerheid aan te pakken. Dit heb ik gedaan met behulp van Fit & Slank met Roos Derckx. Ik heb mijn eetpatroon aangepast en ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken (pizza is met mate nog steeds mijn favoriet hoor.

Door mijn nieuwe leefstijl is mijn gewicht iedere week afgenomen. Door het ritme en de regelmaat die Fit & Slank mij biedt is het een relatief eenvoudige manier om gewicht te verliezen. Daarnaast ben ik sporten weliswaar weer leuk gaan vinden. Trainen met een gewicht zwaarder dan 20 kg valt mij zwaar maar laat ik echter achter in de sportschool na mijn krachttraining. Die 22 kg sleep ik niet meer mee in het dagelijkse leven. Een geweldig gevoel! Of ik nog steeds om bevestiging vraag? Nee, iedere ochtend spreekt de spiegel steeds meer voor zich.

Liefs, Sharon"