Anja -13 kilo

Nog 2 kilo te gaan

In 2 jaar tijd was ik geleidelijk ruim 12 kilo aangekomen en daardoor voelde ik me helemaal niet meer lekker in mijn vel. Ik wilde gezond eten, zonder honger gevoel en daarbij geleidelijk weer van die 12 kilo afkomen.

Via-via hoorde ik van de Fit & Slank methode van Anja Bastings en dat sprak mij meteen aan. Ik ben dan ook direct na de zomer gestart met de cursus. Al na de eerste week voelde ik me zoveel fitter en vitaler en de kilo’s gingen er gestaag af. Na de eerste 8 weken was ik al 9 kilo kwijt! Ik besloot dat ik de laatste paar kilo’s er zonder begeleiding ook nog wel af kon krijgen en dat is gelukt. Sterker nog, dat ging zo makkelijk en vanzelf dat ik in februari 2020 in totaal 15 kilo kwijt was. Ik had me in tijden niet zo goed gevoeld!

De levensstijl van Fit en Slank heb ik me echt eigen gemaakt en ik ben dan ook een hele tijd zonder moeite op gewicht gebleven. Echter tijdens de 2e lockdown begin 2021 merkte ik dat dit even weer wat lastig werd en ik terugviel in oude gewoontes en dus ook weer aankwam. Om mezelf weer even op scherp te zetten heb ik me toen opnieuw aangemeld voor een (online) cursus. Die stok achter de deur is dan net even dat beetje extra hulp. En dat had ik van Anja nodig. Gelukkig ook dit keer weer met resultaat! Inmiddels alweer ruim 13 kg kwijt en die laatste 2 kg gaan voor de zomer ook zeker nog lukken.

De Fit & Slank methode werkt super voor mij, ik zou het dan ook iedereen aanraden!