Sandra - 13 kilo

Locatie Geldrop

Ik ben begonnen met de Fit & Slank methode op locatie in Geldrop bij Anja. Moet eerlijk zeggen dat ik redelijk sceptisch was in het begin, mijn zoveelste poging. Ik wilde geen vastgelegde boodschappenlijst en menu’s, met een gezin en een baan vind ik dit (voor ons) geen optie.

Nu ongeveer 7 maanden op cursus en ben 13 kilo afgevallen, zonder al te veel moeite. Het bijwonen van de cursus geeft inzicht in de regel van 3, duidelijkheid en structuur. Maar ook omdat je met elkaar praat als groep, hoor je dat iedereen zijn eigen uitdagingen heeft, en dat versterkt. Je staat er niet alleen voor. 

Anja geeft inzichten, waarom doen we wat we doen en hoe kan je dit doorbreken. Maar ook voedingsleer, wat eten we, welke keuze maak je, en waarom. Ik merk dat ik door het bewust hier mee bezig ben en  het verliezen van de kilos's ook  meer zeker in mijn vel zit. Durf er te zijn, en pak allerlei zaken aan die ik voorheen wellicht had verwaarloosd, en beweeg veel meer. Ik heb me aangemeld voor de vervolgcursus, ik heb die “stok achter de deur” nog even nodig. Maar blij dat ik deze stap heb gezet. Groetjes Sandra