Isa - 9 kilo

Bvd Fit & Slank

Fit & Slank een van de beste beslissingen in mijn leven

Hallo allemaal, Mijn naam is Isa en ik ben 24 jaar oud. Sinds een tweetal jaar ondervond ik problemen met mijn gewicht. In korte tijd ben ik namelijk rond de 15 kilo aangekomen. De kilo’s vlogen eraan door enorme drukte rondom het afronden van mijn studie en het stoppen met sporten. Binnen een mum van tijd paste mijn kleding niet meer en besefte ik dat ik steeds meer aan het uitdijen was.

Ik besloot al snel het sporten weer op te pakken en te gaan letten op mijn voeding. Helaas leverde dit weinig op. Ik begreep er niks van, ik was namelijk weer aan het sporten en ik dacht dat het met mijn voeding wel okay ging… Na een tijdje besefte ik echter pas dat ik nog steeds voor de gemakkelijke en ongezonde opties koos. Dingen waarvan ik dacht dat ze niet heel slecht voor me waren bleek enorm slecht voor mijn gezondheid te zijn. In de sportschool ontmoette ik een van de coaches/ docenten Ger Deckers van Fit & Slank. Uiteindelijk besloot ik om me hiervoor op te geven. Achteraf kan ik vertellen dat deze keuze behoort tot een van de beste beslissingen in mijn leven. 

Vanaf de 1e bijeenkomst heb ik al ongelooflijk veel geleerd over vitale en fatale voeding en wat mijn valkuilen zijn. De regel van 3 en 7 afspraken kwamen voor mij als geroepen. Eindelijk afspraken waar ik me moeiteloos aan kon houden. De 6 eetmomenten zorgen ervoor dat ik geen honger momenten meer heb. Ik heb tijdens de cursus een nieuwe en gezonde levensstijl aangeleerd gekregen. Tijdens deze 8 weken merkte ik hoe de kilo’s er iedere week vanaf vlogen. Iedere week begon ik steeds meer te stralen. Ik kreeg voor het eerst sinds tijden van mensen complimenten. Mijn kleding werd langzaam groter, maar mijn glimlach werd nog groter!

Binnen 8 weken is een nieuwe Isa herboren. Ik ben in totaal 9 kilo afgevallen. Ik had dit van tevoren nóóit verwacht. Ik straal van oor tot oor en ben voor het eerst sinds jaren weer super tevreden als ik in de spiegel kijk. Nu deze 8 weken voorbij zijn besluit ik om het afvallen in mijn eentje voort te zetten. Ik wil nog een paar kilo kwijt, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik dit nu alleen aan kan. Dankzij Ger en zijn lessen heb ik zoveel over gezonde voeding geleerd, dat ik er vertrouwen in heb dat ik de laatste stap alleen kan zetten.

Dank je wel Fit en Slank, ik heb me in tijden niet meer zo fijn gevoeld! Groetjes van een stralende Isa