Samen 45 kg kwijt

Maten minder..

Rudi en ik waren allebei al jaren aan het bijkomen, en het was gewoon niet meer gezond. Na een paar diëten van mij (Monique), met een gigantisch jojo- effect, had ik via een vriendin gehoord van Fit & Slank. Op die manier zijn Rudi en ik bij Ger Deckers in Sittard terecht gekomen. Dit is even iets anders dan diëten! 

Ger heeft ons uitgelegd wat voeding is, moet zijn, en moet doen, en dat maakt een enorm verschil. De kilo's vlogen eraf, zonder te diëten wel te verstaan. Vitale voeding binnenkrijgen en fatale voeding vermijden, maar schrappen hoeft niet. Het is geweldig! De Regel van 3 en de 7 Afspraken, dat is ondertussen de normale gang van zaken geworden. Weten wat je eet en wat die voeding met je lijf doet maakt dat je op een nuchtere manier naar voeding kijkt, weer weet wat je moet koken en zelfs wat je moet kopen in de supermarkt, wat het allemaal zo eenvoudiger maakt dan dat het was. 

We hebben ons ook ingeschreven om 3x per week 35 minuutjes te sporten bij my35', een minimum aan tijd met een maximum resultaat! De begeleiding is super, en ik kan niet geloven dat ik het durf neer te schrijven, maar het is zo leuk om te doen! De kledingkast is ondertussen bijgevuld met een paar maten minder, en we voelen ons allebei veel, maar dan ook véél beter dan hiervoor. 

Rudi en ik blijven fit en slank en we blijven my35'