Gevulde courgette

Lekker!

Ingrediënten:

  • 2 kleine courgettes
  • 2 uien
  • 1 rode paprika
  • 1 eetlepel olie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 blikje tonijn met groente
  • Worcestersaus
  • Peper
  • 240gram zilvervliesrijst
  • (Komkommersalade)

Bereiding:

  • Snijd de courgette overlangs doormidden en verwijder het vruchtvlees tot 1cm van de schil, en snijd het vruchtvlees in stukjes.
  • Kook de courgette in ongeveer 7 minuten gaar.
  • Snijd de ui, paprika in stukjes en de knoflook fruit dit in de olie samen met het vruchtvlees van de courgette ongeveer 2 minuten en voeg hier de tonijn met groente aan toe. Breng op smaak met peper en de worcestersaus.
  • Kook in de tussentijd ook de rijst.
  • Dep de courgette droog met keukenpapier en vul dit met het tonijn-groentemengsel.

Eet hier de zilvervliesrijst bij en eventueel de komkommersalade.

Voedingscoach Rosé Russell