Rianne – 14 kg

Nieuwe leefstijl

Ik ben Rianne Mulder 35 jaar, getrouwd met Gerald en samen hebben we een dochtertje Noa van 2,5 jaar. 
In de laatste 12 jaar kwam ik ‘stiekem’ steeds iets aan.  Na mijn bevalling van Noa was ik mijn zwangerschapskilo’s snel kwijt, maar na verloop van tijd kwam ik langzaam toch weer aan. Ik was minder gaan werken en had meer tijd voor gezellige dingen en dat betekent bij mij ook lekker eten en snoepen.  Want dat lekkere taartje en die borrelhapjes zijn zo onweerstaanbaar. 
In december 2019 besloot ik dat het roer om moest. Ik wilde in de zomer van 2020 weer zelfverzekerd in m’n bikini op het strand kunnen verschijnen. Via via kwam ik in contact met Herriet van Fit & Slank. Het eerste contact voelde direct goed.

Ze zorgt voor een ontspannen en open sfeer in de groep. Tijdens de cursus heb ik naast praktische tips veel geleerd over vitale en fatale voeding.  Dit is direct toe te passen in het dagelijks leven. Het wekelijkse weeg moment zorgt ook echt voor een extra stok achter de deur.  Ik beweeg nu meer en tijdens het wandelen en fietsen gaat mijn flesje water altijd mee. Na de eerste cursus van acht weken was ik acht kilo afgevallen. Een supermooi resultaat! 
Ik besloot door te gaan met de tweede cursus ‘in evenwicht’, maar door de Corona-crisis liep dit even wat anders. Herriet bouwde haar cursus in no-time om naar een digitale variant. In tussentijd ben ik doorgegaan met de regels en afspraken en bleef ik gewicht verliezen.  Samen met de andere deelnemers waren de wekelijkse zoom-sessies ook erg leuk en leerzaam. 
Uiteindelijk heb ik mijn doel meer dan bereikt en weet ik door de geleerde lessen mijn nieuwe levensstijl vast te houden. 

Groetjes Rianne