Resie

13 kilo al kwijt

Hoi ik zal mij eerst even voorstellen: mijn naam is Resie, ik ben 23 jaar oud.

Ik ben in September 2015 gestart met de cursus Fit en Slank in 8 weken.

Waarom heb ik gekozen voor deze methode? Ik wilde op een leuke manier afvallen waarbij je het ook goed vol kan houden. Op internet las ik allemaal positieve reacties over hoe anderen deze methode  van Fit & Slank ervaren. Daarna heb ik geen moment meer getwijfeld en me ingeschreven voor deze cursus. Want ik dacht wat anderen kunnen en ervaren dat moet mij toch ook wel lukken! En ja het lukt me nog steeds goed.

Ik ben de cursus begonnen met een niet al te hoge verwachting, Mijn doel was dan ook als ik 5 kilo kwijt ben op het eind van de cursus dan heb ik het heel goed gedaan. Dit doel had ik binnen 4 weken al bereikt! Na die 8 weken had ik al een mooi resultaat gehaald.

Mijn leefstijl voordat ik begon was verre van gezond. Ik dacht altijd dat ik niet te veel mocht eten omdat je dan nog meer aankomt. Maar ik at op een verkeerde manier, ontbijten deed ik niet op een goede en verantwoorde manier. Tegen extra’s zei ik altijd ja. Ik kon zelf moeilijk nee zeggen tegen lekkere dingen. Nu heb ik geleerd om keuzes te maken en dat je beter kan kiezen voor vitale voeding in plaats van fatale voeding. Dit zit nu aardig goed in mijn systeem zodat het eigenlijk al vanzelf gaat.

Naast het opletten op de voeding is het ook belangrijk dat je erbij ook gaat sporten voor nog een beter resultaat.

Ik heb bij Coach Willy kennis gemaakt met de kettlebell, hier had ik wel vaker van gehoord maar ik wist niet dat dit een goede match was met het afvallen. Het is een leuke maar intensieve afwisseling, voor een mooi resultaat, voor de rest is het doen van cardio oefeningen ook van belang.

Bedankt Willy voor de goede begeleiding!

 

Fit & Slank coach Willy Woddema