Rebecca - 11 kg

Verrassend makkelijk!

Dit ben ik! Medio mei en op 7 september 2019. Het verschil is 11 kilo! O, wat was ik jaloers op van die vrouwen die moeiteloos afvielen. Mij leek dat namelijk super moeilijk en sporten is al helemaal niet mijn ding. Lekker Bourgondisch genieten met familie en vrienden is dat wel!

Toen ik als gevolg van borstkanker 16 chemokuren kreeg, bleef ik mijn eetlust behouden. Met als gevolg dat ik nog minder bewoog en meer kilo's aankwam. Na 2 jaar was mijn haar weer aangegroeid maar mijn benen, billen en buik ook! Er moest echt iets gebeuren en wel nu! Het Fit en Slank concept sprak mij wel aan. Want het was geen dieet en je hoefde geen calorieën te tellen. Ik belde Marianne en de klik was er direct. Zij werd mijn persoonlijke coach. Ja, die eerste week was het behoorlijk wennen....Geen chocolade of chips maar yoghurt en fruit. Verder bleek het verrassend makkelijk. Want ik "mag " alles eten, ik HOEF alleen niet alles te eten! Marianne leerde mij hoe ik bewust kon kiezen wat ik at en hoe ik een gezond eetpatroon aan kon leren. Ik hoef niet apart te koken, want het hele gezin eet mee omdat we gewoon gezond eten zonder essentiële voedingsstoffen weg te laten.

Sporten kon ik nog steeds niet maar een wandeling zo af en toe lukte wel. Dat ben ik uit gaan breiden tot 3x per week een uurtje wandelen. En de spiegel werd mijn grootste motivator! Want opeens kon ik weer in die strakke jeans van 3 jaar geleden. Ik voel me fris, fit, slank en stralend. Of ik nu klaar ben? Nooit!! Ik blijf graag goed voor mezelf zorgen en daar hoort gezonde voeding en beweging bij! En af en toe en frietje met "magere" frietsaus, dat dan weer wel!!