Pim -28 kilo

Wat een topper!

Ander mens

September 2018, de maat was vol. Met volle moed maar ook met enige schaamte meldde ik me aan voor de Fit & Slank cursus bij Ger. Hoe kon het toch dat het me, met een achtergrond in voeding, niet lukte om op eigen houtje af te vallen? Ik besefte me dat ik was beland in een vicieuze cirkel waar ik zelf niet uit kon komen. Sinds ik was gestart met werken en tegelijkertijd met sporten, was mijn beloningssysteem alleen nog maar meer getriggerd waardoor ik eigenlijk alleen nog maar meer aankwam. 

Wat ik bleek nodig te hebben was structuur en een stok achter de deur. En dat is precies wat deze cursus me heeft kunnen bieden.
Hoewel ik droomde van een gezond gewicht had ik niet de illusie dat ik dat zou kunnen bereiken. Als ik al eens 15 kilo kon afvallen dan zou ik al tevreden zijn geweest. Maar 15 werden er 20, en verrek 25 lukte ook nog. 

Inmiddels ben ik 3 cursussen en een jaar verder, 28 kilo kwijt en gelukkiger, energieker en fitter dan ooit tevoren. Collega’s, vrienden en familie zeggen allemaal hetzelfde: ik ben letterlijk en figuurlijk omgetoverd tot een compleet ander mens. En dat is ook precies hoe ik me voel. Ik ben vriendelijker voor mezelf en daarom ook voor de wereld. Dat is ook exact de reden waarom ik dit iedereen kan aanraden. 

De structuur en handvaten die me zijn geboden had ik nergens anders kunnen vinden.

Dus Ger Dekkers uit Sittard, onwijs bedankt hiervoor!!