Peggy

van free Willy naar Flipper

Trots ben ik op deze dame die ruim 10 kilo is afgevallen en zich veel lekkerder in haar vel voelt. Lees hier haar succesverhaal:

“Daar lag ik dan, zomer 2017, op mijn strandbedje in Mallorca. Weliswaar met een wolk van een 4 maanden oude dochter en een rondspringende zoon van 4 jaar maar ik voelde me toch wel degelijk zo’n aangespoelde Free Willy.Ik sprak er niet over maar was er wel verdrietig om. Mensen zeiden dan, het komt wel, je bent praktisch net bevallen. Maar ik was er klaar mee. De vorige zwangerschapskilo’s was ik ook nooit helemaal kwijt geraakt en als ik niets deed ging het me deze keer ook niet lukken, in mijn eentje.

Ik zocht een manier om af te vallen waarbij ik wel mocht eten, geen honger hoefde te lijden, waarbij ik niet 3 verschillende maaltijden stond te koken en ik wel mijn sociale leven kon blijven behouden. Ik had op facebook al eens jaloers gekeken naar de berichten van Fit & Slank met Roos Derckx met mensen waarbij het wel lukte en toen heb ik me aangemeld, liggend op mijn strandbedje. Buiten mijn gezin en beste vriendin heb ik niemand iets verteld. Dat was ook helemaal niet nodig. Want binnen 8 weken was ik de eerste 7.5 kilo al kwijt en zag iedereen het vanzelf. 

Mijn probleem had niet altijd te maken met snoepen maar wel bij wat ik nu wel of niet moest eten. Fruit mag je niet bij je boterham eten en van aardappels word je dik. Ik had echt geen flauw idee en zag door de quinoa salades, superfoods en shake-diëten het bos niet meer. Ik wilde graag kennis, inzichten en gezonde opties hebben.

Inmiddels heb ik alle 3 de cursussen gevolgd en ga ik het nu alleen doen. Ik weet welke keuzes ik kan maken, ik heb inzicht en denk na bij wat ik doe en eet. Zonder dat ik het gevoel heb dat ik dingen moet inleveren of niet mag. Ik ben inmiddels ruim 10 kilo afgevallen, heb enorm veel gelachen tijdens de cursussen en er ook nog eens hele leuke contacten aan overgehouden. Zomer 2018 komt eraan en wat ben ik blij dat ik deze ga beleven als Flipper. Voelt toch echt een heel stuk fijner!”

Peggy, heel veel succes met je nieuwe lijf en leefstijl! Ik zal je humor missen tijdens de lessen. Houd me af en toe nog eens op de hoogte! Liefs, Roos