Kyra

na 8 weken: -8.2 kilo!

Een week voor mijn 36e verjaardag, was ik er hélemaal klaar mee. Ik wilde eindelijk die fitte, slanke mama worden, die ik in mijn hoofd was, maar die ik in de spiegel helaas nooit tegenkwam. Als verjaardagscadeau deed ik mijzelf daarom de één-op-één Fit & Slank cursus bij Ger Deckers cadeau. Én wat een cadeau was dat: Beter dan alle handtassen, sieraden en schoenen die ik uiteraard ook op mijn lijstje had staan.

De combinatie van  het sporten op de Millon Circle bij My35 en de coaching sessies van Ger pasten perfect bij mij. De coaching van Ger was persoonlijk, altijd gezellig en precies dé stok achter de deur die ik nodig had, het sporten op de circle bij My35 kleinschalig met perfecte begeleiding. Het resultaat na 8 weken: -8.2 kilo! Ik kan het nog niet geloven..

Inmiddels zit mijn nieuwe eetpatroon er helemaal in en zou ik niet meer anders willen... en het sporten is ... (wie had dat ooit van mij gedacht) een hobby geworden. Ik weet zeker dat ik ook die laatste paar kilo’s met gemak kwijt zal raken. Laat de zomer nu maar komen!

 Lieve Ger, 1000 x dank! 

Kyra