Natasja 35 jaar oud

Kom op, niet twijfelen! GA ER VOOR!

Ik ben samen met mijn tante 11-01-2016 begonnen aan de cursus Fit & Slank. Mijn tante en ik hadden samen zoiets van we moeten iets gaan ondernemen… Want dit gaat zo niet goed!! We hadden al van wat mensen gehoord over deze cursus, dus wij achter het internet en opgezocht. En na heel wat lijn pogingen, en na niet al te hoge verwachtingen hebben we ons samen ingeschreven bij Fit& Slank.

Je denkt al heel veel te weten over lijnen… Maar dit is dus echt anders!!! Je leert echt bewust om te gaan met voeding en bewuste keuzes te maken. Je krijgt Tips van je coach, en je wisselt tips en verhalen uit met je mede cursisten. En dat is erg fijn!! Elke week ga je wegen, en dat geeft de stok achter de deur die ik zelf zo nodig had!

Na de eerste cursus, wisten mijn tante en ik al gelijk van we gaan door met de cursus! De resultaten waren er echt! En dat geeft moed en wilskracht! Ook is het geen straf om naar de cursus te gaan, ondanks dat die vreselijke weegschaal er ook staat! Maar het is gewoon echt leerzaam, fijn, leuk en gezellig! 

Nu heb ik inmiddels al de 3 cursussen gevolgd. En het resultaat is echt boven mijn verwachting!! Ik ben nu (27-06-2016) in totaal maar liefst 17,5 kilo afgevallen!!

Ik weet dat ik het nu kan, dus dat kunnen jullie ook allemaal! Echt waar! De eerste weken zijn misschien niet makkelijk, omdat je je gewoontes hebt… Zo had ik namelijk de eerste 2 weken behoorlijk hoofdpijn, omdat ik veel minder suikers tot me nam. Maar nu gaat het super, zit veel lekkerder in mijn vel! Voel me veel fitter, en gezonder!

Ik wil graag nog meer gewicht verliezen, en ook dat gaat helemaal goed komen. Ik heb er het volste vertrouwen in gekregen, dankzij Fit & Slank!

Kom op, niet twijfelen! GA ER VOOR!

Groetjes Natasja