Natascha - 12 kilo

Ik ben trots op mezelf

De meest sceptische cursiste... zoals ze zichzelf noemde. Wat heeft ze stappen gezet en wat hebben we veel gelachen met haar.

Dankjewel voor je hulp en de gezellige momenten. Ik denk, nee weet zeker, dat ik de meest sceptische deelnemer was toen ik in mei van dit jaar begon. Ik kan en wil niet lijnen en mezelf alles ontzeggen. Volgens mij was dat ook het eerste wat ik mailde naar jou. Ik had nul vertrouwen erin, in mezelf, in afvallen. De lessen online, vond ik ook spannend, want tsja, wat moet je je daarbij voorstellen? De eerste les viel meteen 100% mee. De boekjes en mails hielpen me enorm. Toen ik ook nog zoveel “mocht” eten, geen honger had, meer regelmaat had en als kers op de taart bleek af te vallen, verloor ik mijn sceptische gevoel langzaam. Ondertussen ben ik 12 kilo afgevallen. Als mensen me vragen wat ik hiervoor doe is mijn antwoord: eten! Ik heb de laatste jaren lang niet meer zoveel gegeten. Ik voel me veel lekkerder in mijn vel, ben fitter en ik kan zeggen dat ik trots ben op mezelf, dankzij jouw ondersteuning. Jij hebt me gedurende onze lessen laten zien hoe het ook kan, dat stilstaan niet erg is en je door de juiste keuzes te maken ook weer vrolijk verder kunt gaan waar je gebleven bent. Ik vind het een prettig idee dat ik, ondanks de cursus is afgerond, mag terug vallen op jou en je advies ????. Dankje, nogmaals. Groetjes Natascha”

Lieve Natascha! Dank voor je enthousiasme en wat ben je een mooi mens van binnen én buiten. Ik heb jou inzichten gegeven... maar jij mij ook! En we gaan zeker contact houden. Liefs Roos