Nancy -18,5 kilo

Ik zeg doen!

Hoi Allemaal, ik ben Nancy 33 jaar, moeder van 2 prachtige dochters van 12 en 10 jaar. En vrouw van een hele lieve partner die altijd achter me staat bij alles wat ik doe. Dolgelukkig maar altijd onzeker geweest over mezelf. Januari 2019. Nieuwjaar, goede voornemens. Er kwam een artikel voorbij op facebook. "We zijn op zoek naar vrouwen rond de 30 jaar" De Milon cirkel”. Samen met een vriendin van mij zijn we bij my35 op gesprek gegaan. 3 maandjes proef en een eetschema, (ongeveer hetzelfde als van fit en slank) 6x per dag eten. Ik dacht hoe dan en wat veel allemaal wat ik moet eten. Ook kwam op facebook iets voorbij van Fit & Slank. Dus ben ik gaan informeren. En jawel hoor er was een cursus Fit & Slank in 8 weken. Dat sprak me wel aan. Samen met een vriendin ben ik dit avontuur in gestapt en wel allebei met zeer goed resultaat eruit gekomen. Na de zomervakantie van 2019 zijn we vol goede moed de cursus in gegaan. Uit mezelf ben ik toen al zo'n kleine 3 kilo afgevallen. Want ik wou natuurlijk dat eerste weegmoment rond die 80 kg wegen. Met 80.4kg ben ik begonnen. Mijn doel was 73 kg. Dat moest haalbaar zijn. Een halve kilo per week. Nou ik ben die cursus geeindigd met 72.7kg. Mijn doel was behaald. Maar er was ook nog een vervolgcursus, ook die ben ik vol goede moed ingestapt. En natuurlijk ook met resultaat alweer. Het is gewoon volhouden en dat weegmoment, die stok achter de deur waardoor je de kracht hebt.

Ik had mijn allerbeste vriendin Anouk zo geinspireerd dat ze nieuwsgierig werd naar mijn afvallen. En ze vroeg me dus hoe ik dit voor elkaar kreeg. Ik had wel al verschillende dingen met haar gedeeld en uitgelegd. Maar ik heb haar geadviseerd om echt de cursus zelf te gaan volgen. En jawel dat is ze gaan doen ook. Want als Nancy dat kan dan kan ik dat ook dacht ze. De sportschool was toch niet zo mijn ding, daar ben ik tussentijds al mee gestopt helaas. Sinds de Corona ben ik samen met Anouk gaan hardlopen 2 tot 3 keer in de week, heerlijk in de buitenlucht. De kilo's vlogen eraf. 

Ik weet nu precies hoe het moet. Zoveel geleerd over voeding. Wat je juist wel en niet moet eten. Juist die aardappelen en brood, wat ik voorheen bij ieder dieet niet at. Maar ik heb ook geleerd dat je er helemaal zelf verantwoordelijk voor bent wat je naar binnen stopt en niet diegene wat het jou aanbiedt. Leer Nee zeggen en wees trots. Maar ook leer je dat je de juiste keuze's maakt. Het is of/of en niet en/en.

Zomer 2020, ik was nog niet klaar met afvallen, nog een paar kilo. Ik had toch die stok achter de deur nodig. Dus weer aangemeld voor de begincursus, het leek me fijn om alles nog een keer door te nemen. En ik heb alweer zoveel bijgeleerd, daar ben ik echt blij om. Nu kort geleden met die cursus gestart en mijn doel is bijna behaald. Het is zo fijn dat Brigitte ons zo goed heeft begeleid. Dat waardeer ik echt aan haar. Als er iets was, stuurde ik een berichtje en kreeg ik vrijwel snel antwoord daarop. Als ik twijfelde over een product stuurde ik een foto en dan kreeg ik uitleg.

De methode is super. De Regel van 3 en de 7 Afspraken. Nou geloof me die zitten nu voorgoed in mijn systeem. Die laat ik nooit meer los. Ik heb me nog nooit zo zeker gevoeld als nu.   -18,5 kg Lieve mensen, ik zeg doen! Ga dat avontuur aan, je hebt er je hele leven wat aan.

Liefs, Nancy