Monique - 25 kilo

Ze gaat door!

In Augustus 2019 meld ik me per ongeluk (met aanmoedigingen van collega’s) aan om in september te gaan starten met de cursus FIT en SLANK bij ons in het ziekenhuis. Ik zei dat is niets voor mij en sporten ga ik ook niet doen. Ik had al heel mijn leven allerlei lijn pogingen gedaan maar zonder resultaat. Dus in September de eerste keer bij Anja bedacht ik och laten we het maar eens gaan proberen.En ja na een week echt heel streng doen 3,6 kilo eraf dat gaf mij de motivatie om door te gaan en vol te houden.

Tijdens de tweede les heeft Anja uitleg gegeven over het nut van bewegen voor onze gezondheid. Weer iets wat mij helemaal niet aanspreekt maar och wie niet probeert weet ook niet of het iets voor je is, dus maar eens gaan informeren bij mijn fysiotherapeut en daar begonnen met fitness  twee keer in de week . Dit bevalt me uitstekend en ik kan het nu niet meer missen ik heb er plezier in.

Na de 1e cursus ben ik gewoon doorgegaan met mijn veranderde leefstijl . Daarbij ben ik ook naar de vervolgcursus bij Anja gegaan en ben nu een jaar verder en 21.8 kilo lichter. Daar ik nu op een punt ben gekomen dat het me niet lukt om verder af te vallen heb ik me weer ingeschreven voor de eerste cursus om het weer op te pakken wat nu (dat merk ik wel) moeilijker is maar ik ga door ik wil volgend jaar nog 25 kilo minder wegen

Dankzij Anja ben ik nu al zoveel afgevallen en ik hoop het volgend jaar mijn echte streefgewicht te hebben gehaald. Anja dank ik hoop dat ik kan zeggen na deze 8 weken zie je wel ik heb die peptalk van jou gewoon nodig .

Monique Bonné