Sari -27 kilo

Een mooie dame..

Een super mooi succesverhaal van Sari die nu 27 kilo is afgevallen. Wat ben ik trots op haar...

Op gegeven moment ging ik met een vriendin uit eten en ik complimenteerde haar op het feit dat ze zoveel was afgevallen. Zij had dit gedaan via Fit & Slank. Toen ik thuiskwam ben ik gelijk informatie gaan opzoeken om te kijken of dit ook iets voor mij was en de knop ging om. Ik dacht: dit ga ik ook doen, ik ben er klaar voor. 

Op zondag 21 juni was mijn eerste cursus les, natuurlijk wel online bij Anja in verband met het corona virus. De eerste week vond ik het best lastig om van alle lekker dingen af te blijven, maar aan de hand van de afspraak van de Regel van 3 en de 7 Afspraken geen moment honger gehad waardoor het goed vol te houden was en dat met evengoed lekker eten! 

Ondertussen zijn we 4 maanden verder en heb ik bijna mijn doel van 30 kilo gehaald. Dankzij Anja ben ik gaan leren dat het maken van bewuste keuzes eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is en dat ik dan net zo kan genieten als eerst, zo niet meer. De complimenten vanuit mijn omgeving blijven komen, ik krijg vooral te horen hoe goed ik eruitzie en hoe knap ze het vinden.Dit geeft me een boost om door te blijven gaan. Daarnaast zit ik zelf ook stukken beter in mijn vel. Ik durf me weer op een leuke manier te kleden en het bewegen en sporten gaat me stukken makkelijker af. Ik voel me gelukkiger en zelfverzekerder. Anja, dank je wel.