Miriam -21kilo

3 maten kleiner

Enorm trots ben ik op deze lieve dame die ruim 20 kilo is afgevallen de afgelopen 7 maanden!

1e avond, en het bleek dat ik de enige was zonder streefgewicht. Ik dacht: alles wat ik eraf krijg is meegenomen. Ik was dus nog steeds niet overtuigd van het slagen. Toch mijn schouders eronder gezet. En na 2 weken, waarin ik al 3,5 kilo kwijt was, werd ik enthousiaster. Ook bij mijn dochter ging het goed en zelfs mijn man probeerde mee te gaan in onze nieuwe levensstijl. En zo gingen we door. Na 8 weken was ik 8,5 kilo kwijt. Wow dat had ik nooit gedacht!

Besloten om ook de vervolgcursus te doen. En ik had een streefgewicht in mijn hoofd! Daar wou ik toch echt naartoe. Dus heel bewust keuzes maken. Denken aan die rode schoenen waar Roos het steeds over heeft.

Vakantietijd. Altijd lastig. En toch ook toen ging het goed. Een paar keer bewust gekozen voor voeding die wat meer calorieën opleveren. En toch, door de opvolgende dagen weer mijn ‘regel van 3’ op te pakken, ging dat goed.

We hadden ook een leuke groep op donderdag. Best wel fanatiek en de kilo’s vlogen ervan af terwijl we het allemaal niet als lijnen hebben ervaren en het ook niet moeilijk vonden om ons aan de ‘regel van 3’ te houden. Na opnieuw 8 weken was ik in totaal 14,1 kilo kwijt. Dat had ik nog nooit meegemaakt! Ook mijn man was inmiddels 12 kilo kwijt en was al bezig om dit gewicht te behouden.

Na de vakantieperiode opnieuw naar de cursus. Ik wou nog een paar kilo. Dat kwam omdat ik mijn streefgewicht weer had bijgesteld. En ik dat echt wou halen. Een bmi van maximaal 25 was mijn doel. Nu ben ik 7 maanden verder en bijna 21 kilo kwijt. Ik heb 3 maten kleiner in mijn broeken en 2 maten in mijn bovenkleding. En trots dat ik ben!
Het kost een fortuin om nieuwe kleren te kopen Maar als vrouw is dat geen straf. 

Ik ben zo blij en dankbaar dat Tamara Peters mij heeft overgehaald om mee te gaan naar de Fit & Slank cursus. En Roos is een geweldige stimulator om je doelen te kunnen bereiken. Een luisterend oor als je ergens mee zit met positieve tips om je toch weer op t goeie pad te zetten. 
Ik kan absoluut geen rode schoenen meer zien zonder aan de cursus te denken. Ik voel me beter in mijn vel.

Roos, dank je voor deze reis. 
En voor allen die willen afvallen: DOEN. Ga naar Fit & Slank. Het werkt echt!