Jacqueline de Goeij

18,6 kilo afgevallen

Zomer 2018,,,net terug van een heerlijke vakantie, maar wel weer een paar kilo zwaarder. De laatste jaren waren er al wat kilo's bijgekomen, dus er moest nu echt iets gebeuren. Vol goede moed ging ik zelf aan de slag.  De eerste kilo's lukte nog wel, maar al snel viel ik weer terug in mijn oude eetpatroon. Daarbij kwamen ook nog eens de eerste verschijnselen van de overgang  er boven op. Met als gevolg dat ik alleen maar zwaarder werd.  De frustratie was groot en voelde me helemaal niet happy . Ik dacht bij mezelf er moet iets veranderen, maar wat en hoe? Tot ik iemand sprak die in een paar maanden tijd best veel was afgevallen en dat met "gewoon" eten.

Zo ben ik bij Fit en Slank van Anja Bastings terecht gekomen.  Op 16 januari 2019  begonnen met de eerste cursus. Beetje angstig ging ik naar de eerste cursusavond en het weegmoment was erg confronterend.  Maar Anja is geweldig, altijd positief en vol humor.  De basis is heel simpel, volg de regel van 3 en de 7 afspraken. Dat heb ik gedaan en doe dat nog steeds.  Het is geen dieet, dit is lekker, gezond en bewust eten. Maar de cursus is niet alleen om af te vallen. Je leert ook over vitale en fatale voeding, calorieën moet je eten en niet drinken. Ja natuurlijk heb ik ook momenten dat ik verlang naar iets van fatale voeding. Dat pak ik dan ook, maar dan ga ik wel voor mijn eerste keus en geniet daar dan extra van. Dit is ook iets wat je leert tijdens de cursus. Er word ook besproken wat je valkuilen zijn en hoe je daar mee om moet gaan.

Ik ben inmiddels met de 3e cursus bezig en 18,6 kg afgevallen. Daar ben ik al ontzettend blij mee, maar ik wil nog wel wat meer kilo's kwijt.  Dat gaat me zeker lukken op deze manier en ik heb me ook weer aangemeld voor de vervolgcursus omdat ik de wekelijkse bijeenkomst erg motiverend vind.

 

Anja bedankt voor je fijne lessen,  je peptalk en je support!!! Zonder jou was mij dit nooit gelukt.

 

Groetjes,

Jacqueline de Goeij