Michelle Vollmer

-20 kilo en tevreden

Het lukte mij maar niet om af te vallen.

Een paar jaar geleden ben ik zonder hulp 20 kilo afgevallen, veel sporten gezond eten. Ik kreeg een nieuwe relatie, lekkere etentjes hier, borreltjes daar. De kilo’s vlogen er weer aan, ondanks dat ik nog 3-4 keer in de week in de sportschool stond.

Ik dacht, wat me 2 jaar geleden lukte, moet me nu toch ook weer lukken? Na van alles geprobeerd te hebben, zonder resultaat gaf ik de moed eigenlijk op. Ik behaalde niet het resultaat wat ik graag wilde.

Op Facebook las ik over Fit en Slank en dit had mijn aandacht getrokken. Toch had ik me nog niet direct ingeschreven. Op het werk hoorde ik dat een collega met Fit en Slank bezig was en ze al 6 kilo afgevallen was, ik dacht dit wil ik ook! Via Facebook heb ik een berichtje gestuurd en me aangemeld voor de cursus. Ik dacht, benieuwd hoe ver ik kom en of ik nu wel resultaat boek.

In totaal heb ik  3 cursussen van 8 weken gevolgd en ben ik 20 kilo afgevallen. Sinds eind mei zit ik niet meer in de cursus en moet ik het “ alleen” doen, maar hier heb ik totaal geen moeite mee. Mijn gewicht blijft nu gelijk. Het hele eetpatroon is zo makkelijk vol te houden en toe te passen. Ik sport nu 4x in de week met een op maat gemaakt trainingsschema, eet nog elke dag trouw mijn 3 kommetjes yoghurt met fruit, s’ avonds veel groente en een beetje aardappel. Af en toe pak ik eens volkoren rijst of een beetje volkoren pasta, natuurlijk met een hoop groente. Op het werk hebben nog 2 andere collega’s de Fit en Slank cursus gedaan. Het is dan grappig om te zien dat we met z’n vieren met een kommetje yoghurt zitten, ondanks dat we alle 4 de cursus niet meer volgen. Dit werkt ook wel motiverend. Wanneer we een keer gaan uiteten, kies ik bewust wat ik pak. Dan vraag ik bijvoorbeeld een sausje apart te doen of kies ik een gerecht met veel groenten.

Ik kan iedereen die een paar kilo wilt afvallen, zonder een streng dieet te volgen waarbij je niks meer mag eten, Fit en Slank aanraden!!