Jaaaaa!!! 15 kilo eraf!

Ik ben Jolanda, 43 jaar en heb teveel kilo's..

Op aanraden van een vriendin, zij heeft zelf F&S programma succesvol gevolgd, ben ik me gaan inlezen over dit concept. Ik zocht al een tijdje naar een manier om mijn BMI gezonder te krijgen.

Na het lezen van de website werd ik enthousiast over deze afvalmethode. Mailtje gestuurd naar Rosé in Nieuwegein en zo kwam het dat ik half september bij haar aan tafel zat! Op naar een gezond BMI! Vervolgens thuis aan de slag met alle bolletjes, in het begin een hele studie! Mijn eetpatroon behoorlijk aangepast, nog meer bewegen en even streng zijn betreft lekkernijen/snacks. De 2e afspraak in de sportschool!  Weegschaal op en ja hoor, een paar kilo's eraf! En ik bleef maar afvallen...veel gebruik gemaakt ook van recepten op de website. Tuurlijk waren er uitdagingen...weekendjes weg, uiteten, feestdagen. Maar al snel had ik het vertrouwen dat wanneer ik af en toe een koekje of patatje at, geen effect had op mijn gewicht. En nu, 4 maanden later, ben ik al 15 kilo kwijt!!! 

Het bijzondere vind ik dat het vanzelf is gegaan. Ik heb ervaren wanneer je aan deze lifestyle verandering begint, je eigenlijk niet meer terug wilt. Dus ik hoop nog zeker 5 kilo kwijt te raken. En nog belangrijker: een gezond BMI !!!