Marion Gemin

19 kilo minder

Mijn jaar oud naam is Marion Gemin, 47 jaar oud en ik woon in Rotterdam met mijn partner en 2 kinderen (8 en 12 jaar oud)

Eind oktober 2017 ben ik begonnen met de cursus Fit en Slank. Voor de cursus was ik erg sceptisch over gezond eten en at ik iedere dag zonder schuldgevoel 1 reep chocolade en een pak kaaszoutjes. Toen ik lichamelijk veel klachten begon te krijgen en ik vele onderzoeken later erachter kwam dat mijn Lever vervet was, was dat het signaal om iets te veranderen in mijn leven. Ook het feit dat mijn lievelingsnicht in 2016 overleden was aan de gevolgen van leverkanker bracht mij zeker tot inkeer.

Inmiddels ben ik nu 19 kilo lichter en ik voel mij een compleet ander mens!!. Ik heb mijn voedingspatroon aangepast ( eigen kunnen maken) en daarnaast is regelmatig sporten een onderdeel van mijn leven geworden. Ik heb gemerkt dat ik na mijn gewichtsverlies meer zelfvertrouwen heb gekregen en nu ook dingen onderneem die in het verleden nooit gedaan zou hebben (bijv. sportieve uitstapjes) Door lichamelijk (sporten) en geestelijk (gedachte over voeding en zelfbeeld ) fit te worden ben ik langzaam steeds slanker geworden. Ik heb door mijn enthousiasme en gewichtsresultaten meer mensen om mij heen geïnspireerd om de cursus ook te volgen. Met name de humor, directheid en duidelijke tips van mijn gewichtscoach Serafina Borger hebben mij goed op weg geholpen om te komen waar ik nu ben. Bedankt Serafina voor mij ben jij een Supercoach.

Marion