Marielle -10 kg

Ik kan het iedereen aanraden!

In november 2020 zou ik starten bij Willy Woddema, van Fit & Slank. Maar door omstandigheden kon dat toen niet doorgaan. Daardoor zou ik pas in januari 2021 kunnen beginnen maar dat duurde mij te lang. Daarom heb ik toen gekozen voor de individuele begeleiding, want de knop was inmiddels al om. Als ik in de spiegel keek, werd ik niet echt blij van mezelf. Ik wilde afvallen en tips krijgen over gezonde voeding. 

De twee eerste lessen kon ik nog naar Willy, de laatste twee waren online. Na de eerste 6 weken was ik 5 kilo afgevallen en voelde ik me geweldig! 

Voordat ik met de cursus begonnen was at ik ‘s-morgens altijd twee beschuiten met hagelslag en had ik het knap gevonden als iemand mij daar vanaf zou helpen. Nou, het is Willy gelukt. Nu eet ik twee boterhammen met ham en ik vind het lekker! 

Zo houd ik ook van ovenschotels, pasta en rijst. Tegenwoordig gebruik ik meer groenten en minder pasta en rijst in de ovenschotels en pasta. Daarnaast ben ik gewoon veel bewuster met eten bezig. Ook tijdens mijn werk in de slagerij met de vele verleidingen…

 

Vanaf de corona eet ik ‘s-avonds nog een salmiaklolly, gewoon omdat ik het lekker vind en ook om van de chips af te blijven. Dat heb ik met Willy besproken en zij vond dat wel een goed idee. Ze vertelt het aan andere cursisten die ’s avonds moeilijke momenten hebben en er zijn er die dat nu ook doen!

Verder ben ik actief gaan wandelen en fietsen. Ik fiets bijv. 3x per week naar mijn werk. Dat zorgt er voor dat ik me veel fitter voel en meer energie heb. 

 

Na de eerste cursus ben ik nog verder gegaan met de tweede sessie ´in evenwicht´, dit keer met meerdere dames. Ook deze sessies gingen uiteraard online.

Ik ben ongeveer 10 kg kwijt en geniet als ik in de spiegel kijk en complimentjes krijg. 

Recentelijk heb ik mijzelf nog een nieuwe garderobe geshopt want vooral mijn broeken waren allemaal te groot. De jurkjes, die ik al had, passen nu veel beter! 

Ik heb zelfs een paar lange jurken gekocht. Die zou ik hiervoor nooit gekocht hebben.

 

De Regel van 3 en de 7 Afspraken zijn goed toe te passen. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor wat je eet. Leer ´Nee´ zeggen en de juiste keuzes maken. Het is of/of en niet en/en!

Het is jezelf een andere mindset aanmeten en, met wat hulp, kan dat iedereen.

Concluderend: ik kan het iedereen aanraden!