Maria

50 kg naar 56 kilo afgevallen

In oktober 2009 ben ik gestart en was 1 jaar later 28 oktober 44 kilo lichter.
Na enkele maanden was ik 50 kilo lichter, een erg fijn gevoel. Dit hebben we gevierd op de laatste cursus dag 3 maart 2011 in Nederweert.

Hiervoor wil ik een aantal mensen bedanken, op de eerste plaats natuurlijk Anja, zonder wiens hulp mij dit niet gelukt zou zijn, bloemist Johan Winters met name Miriam uit Nederweert, Paul, Mandy, Agnes, Ria ( veel sterkte en kracht toegewenst in deze moeilijke tijd) en een cursist met verschillende brillen waarvan ik helaas de naam niet meer weet en onze sportlerares.
De bedoeling is dat ik nog een aantal kilootjes kwijt wil raken en wens allen die dat ook willen veel sterkte en succes toe.
Groetjes en nogmaals bedankt voor de leuke avond,
Maria

 

Vervolg

Dit keer schrijft Maria niets maar ik zelf: Anja Bastings Fit & Slank coach.

Het super voorbeeld voor iedereen, na drie jaar hard werken en je houden aan de Regel van 3 en de 7 Afspraken, begonnen met sporten en vast blijven houden in ritme en regelmaat is Maria 56 kilo afgevallen. Op dit moment na zes jaar is de winst nog steeds 53 kilo.

Ik kan niet omschrijven met hoeveel respect  en bewondering ik naar Maria kijk. Een vrouw die spirit heeft, zij heeft de discipline om haar gedrag en gewoontes zo aan te passen in een verbluffend resultaat.

Maria ik ben trots op je en vele cursisten met mij.
Namens iedereen gefeliciteerd.

Anja