Marc (-18 kilo)

Mijn doel is behaald!

Geweldig wanneer zo iemand als Marc deelneemt in een groep. Met zijn enthousiasme is hij een inspiratiebron voor velen! Marc, enorm bedankt voor het delen van je verhaal!

Marc: “Tijdens de zomervakantie van 2018 besloot ik om wat serieuzer om te gaan met mijn doelstelling om wat gewicht kwijt te raken. Na de overstap naar een nieuwe baan had ik wat minder lichaamsbeweging en was ik heel geleidelijk toch behoorlijk wat kilo’s aangekomen. Ik had geprobeerd om deze er op eigen kracht weer af te krijgen maar dit was toch erg lastig.

Vandaar mijn besluit om op basis van goede verhalen van vrienden en kennissen en op basis van de informatie van Roos Derckx mee te gaan doen met het programma “Fit & Slank in 8 weken” inclusief één uur aansluitend sporten onder begeleiding.

Op 28 augustus was de eerste bijeenkomst. Mijn doelstelling was naast het afvallen tevens weer regelmatig te gaan sporten en vooral ook om dit vol te houden.

Als ik nu, na 8 maanden terugkijk op het traject dan is dat met een erg positieve blik. Tijdens het programma ben ik 9 kilo afgevallen. Daarna ben ik met de opgedane kennis nog doorgegaan en ben in totaal 18 kilo kwijt. Ook na het afsluiten van de cursus heb ik mijn gewicht constant kunnen houden. Je moet echter wel bezig blijven met het bewust maken van keuzes. In de praktijk betekent dit voor mij dat ik door de week wat beter op gezond eten en drinken let en dit in het weekend wat los kan laten.

Ook bewegen en sporten is weer helemaal terug. Ik wandel, ren en maak regelmatig een tour met de mountainbike. Voor het eerst sinds 3 jaar heb ik vorige week weer aan de 10 km meegedaan tijdens de Cityrun in Roermond en dat ging weer prima.

Ik kan dus wel stellen dat mijn doelstellingen zijn behaald en heb er alle vertrouwen in dat ik dit in de toekomst goed kan volhouden. Met dank aan de enthousiaste en professionele begeleiding van Roos Derckx!”