Maggie

2 cursussen en -17 kilo

Mijn naam is Maggie, 53 jaar. Ik ben zo blij dat ik eindelijk een fijne manier van afvallen heb gevonden die bij mij past. In 2 cursussen van 8 weken ben ik 17 kilo afgevallen. De 1e cursus 'in 8 weken' heb ik gevolgd samen met mijn collega's in SJG Weert. Het was goed vol te houden omdat vanaf week 1 de kilo's er vanaf vlogen. Dat was een enorme stimulans, ik ben toen bijna 11 kilo afgevallen in 8 weken tijd. Ook het gemeten vetpercentage in mijn lichaam was al flink omlaag. Ik was - omgerekend - 40 pakjes boter aan vet afgevallen!

Maar ik was er nog niet en heb me meteen opgegeven voor de vervolgcursus van 8 weken 'in evenwicht', daardoor ben ik nog eens 6 kilo afgevallen. Het is zo gemakkelijk te volgen door de Regel van 3 en de 7 Afspraken! Dit wordt al heel snel een gewoonte. Je kunt en mag zoveel vitale voeding eten, je hoeft echt geen honger te hebben.

Natuurlijk heb ik wel eens moeilijke momenten, dan lacht het slechte, fatale voedsel je toe, maar met wilskracht en de wekelijkse peptalks van Anja blijf ik het volhouden. Ik ben er trots op dat ik mijn streefgewicht en daarmee een gezond BMI heb bereikt. Ik voel me superfit, zit veel beter in mijn vel, sporten gaat gemakkelijker en daardoor is mijn algehele conditie en gezondheid ook verbeterd.

Als ik nu een keer 'zondig' vanwege een etentje of een feestje voel ik me niet meer schuldig omdat ik weet dat ik weer terug kan naar de basis van de methode Fit& Slank.

 

Anja, bedankt voor deze geweldige methode!

Ik ga weer Fit & Slank door het leven.

 

Groet, Maggie