Bas - 25 kilo

-4 jeansmaten

Na de zomer van 2017 was voor mij de maat vol! Niet meer fatsoenlijk in de kleren passen, de knopen van de werkkleding strak gespannen en nauwelijks tot geen energie meer hebben.
Mijn zus was bezig met Fit en Slank bij Brigitte Lemmen. En inmiddels al meer dan 15 kilo afgevallen.
ik zag hoe makkelijk het haar afging, en daarop heb ik mezelf in november 2018 aangemeld bij Brigitte om ook fit en slank te gaan doen. Eerst in de personal coaching en vanaf januari 2018 in de groepslessen. 
In het begin was het erg zoeken om de juiste voeding te vinden. Brigitte heeft mij hier goed in begeleid. Wekelijks opschrijven wat je eet en drinkt.  En hoe je beweegt. Tijdens het traject kwam ik er achter dat ik met name in de voeding structuur en regelmaal nodig heb.
Daar sluit de regel van 3 en de 7 afspraken prima op aan. Iedere dag boterhammen mee naar het werk, zeker als je in een restaurant werkt waar de verleidingen behoorlijk op de loer liggen.  Soms heb je er weken bij zitten dat je weinig tot geen resultaat hebt, en het is dan heel moeilijk om de knop om te zetten. Maar het fijne van Fit en slank is dat je iedere dag opnieuw kunt beginnen.  Doordat Brigitte een fijne coach is die je niet afrekent op dat je geen resultaat hebt, kom je sneller vooruit. Ze helpt je met zoeken naar de juiste balans en de juiste voeding. Dit maakt dat je iedere week met plezier naar de weegschaal gaat, ook als je al weet dat je niks bent afgevallen of zelfs bijgekomen. 
Nu 1 ½ jaar later zijn we 4 jeansmaten verder en bijna 25 kilo afgevallen.  Ik zal nog even doorgaan om mijn doel te bereiken.  Maar dat gaat vast goed komen met zo een gedreven coach als Brigitte. Ik kan het echt iedereen aanraden om fit en slank te gaan doen.  Om zo de beste versie van je zelf te worden.

Bas Clercx