Lonneke Renssen

Zonder hongergevoel!

, 39 jaar.
8 jaar geleden, na 2 zwangerschappen, bleef ik met een aantal overtollige kilo's zitten en wist niet hoe ik ze er nog af moest krijgen. Na een aantal jaren zelf geprobeerd te hebben ben ik toen met een koolhydraat arm dieet begonnen en ben toen 18 kilo afgevallen....helemaal trots was ik en zat weer lekker in mijn vel! Maar omdat dit dieet op maaltijdvervangende producten (shakes, zakjes, etc) gebaseerd was, kwam ik al weer snel in mijn "oude" eetgewoonte terecht en zo had ik weer snel 14 kilo eraan gegeten en gesnoept, waar ik natuurlijk verschrikkelijk van baalde, maar ik kreeg de knop niet omgezet om weer te beginnen met lijnen.

Toen ontmoette ik afgelopen januari coach Leonie van der Wiel bij een gezamenlijke vriend en zij vertelde over Fit & Slank en dat ze net met een nieuwe cursus was begonnen. Ze nodigde mij uit om bij de eerstvolgende les te komen kijken en luisteren. Ik ben toen gegaan en heb na de les meteen beslist dat ik aan de cursus wilde beginnen, en heb er geen moment spijt van gehad!!!!!!

Ik ben nu ruim 14 weken verder en al 12 kilo afgevallen! Het mooiste vind ik nog dat ik in al die weken nog geen moment het idee heb gehad dat ik aan het lijnen was. Dit komt vooral doordat je gewoon eigenlijk alles mag eten.  Ook heb ik nog geen moment van honger ervaren en ben ook fruit echt lekker gaan vinden en geniet ervan.  Ik sport zelfs weer 2 keer in de week!!( sinds ik de kids had was ik namelijk A-sportief geworden). Maar het allerbelangrijkste vind ik nog dat ik weer na jaren goed in mijn vel zit, mijn energie weer terug heb en weer zelfvertrouwen heb gekregen en voor een vrouw toch ook belangrijk, dat ik weer leuke kleren aan kan!!

Dus.....Ben je je overtollige kilo's beu?? Twijfel niet meer en meld je aan bij Fit & Slank Veldhoven. In de cursus kom je alles te weten over vitale en fatale voeding zodat je op een makkelijke manier je eetstijl kan veranderen en waardoor je dan vanzelf gaat afvallen...ZONDER hongergevoel!!!!  Bedankt Leonie van der Wiel uit veldhoven je bent een fantastisch coach. Groetjes Lonneke Renssen