Linda

Het succes van doorzetten

In februari heb ik de stap gezet om mijn leefstijl te gaan veranderen. De weegschaal gaf een getal aan waar ik absoluut niet blij mee was. Vanaf maart 2020 ben ik gestart met de cursus Fit en slank in 8 weken bij Leonie in Eersel.

Na 2 bijeenkomsten kwam de corona crisis om de hoek en werd de cursus even uitgesteld. Zelf ben ik flink doorgegaan met afvallen en het toepassen van de regel van 3 en de 7 afspraken. Gelukkig konden we na 2 weken online verder met de cursus. Dit was een fijne stok achter de rug omdat ik af en toe net dat zetje nodig had.  ijdens de bijeenkomsten vertelde Leonie ons verschillende verhalen die erg helpend zijn om je oude patronen te doorbreken. Het is een bewustwording op wat eerst zo normaal was. Het toepassen van de regel van 3 en de 7 afspraken ging vrij gemakkelijk en in de tijd van thuis werken was bewegen ook geen probleem. Elke dag de tijd nemen om lekker te bewegen en om mooie resultaten te behalen.

Een van mijn mooiste momenten was het zien van de voor en na foto na 8 weken. Wat een verschil maar ook een goede motivatie om me aan te melden voor de volgende cursus. Ik ben bijna op de helft van het te behalen doel en het is heerlijk om weer in oude kleren te passen en ook nog een hoop kleren te hebben waar ik nog niet in pas maar wel weer in wil passen. In mijn omgeving wordt gezien dat ik ben afgevallen. Deze complimenten zijn erg leuk en ook motiverend. De steun in mijn omgeving en van vooral mijn partner zorgen er wel voor dat ik de volle 100% motivatie heb om door te zetten en juist de bewuste keuzes te maken. Na de eerste cursus ben ik al 9,6 kilo afgevallen. Vol goede moed ga ik verder om mijn einddoel te behalen.