Lianne - 9 kilo

“Ik had al een aantal keren van mensen om me heen en via social media gehoord dat de Fit & Slank methode zo makkelijk vol te houden en succesvol is.

Tijd voor actie..

 

In november 2022 heb ik me ingeschreven voor de basiscursus Fit & Slank"in 8 weken", fysieke coaching in een groep.

 

Na de uitleg van ‘de regel van 3 en de 7 afspraken’ kreeg ik al snel veel inzichten. Ik werd me er meteen bewust van dat ik te weinig at. Ik had wekelijks een weegmoment, voor mij een goeie stok achter de deur. En ik viel al snel af en dit motiveerde enorm.

 

In januari heb ik me ingeschreven voor de vervolgcursus "een leven lang". Toch nog even die stok achter de deur. Deze keer had ik gekozen voor 8 weken online coaching. Niet alleen de focus voeding, maar ook op mindset.

 

In 16 weken ben ik nu 9 kilo afgevallen. Ik maak bewuste keuzes in voeding en geniet veel meer van wat ik eet.

Ik ben nu stabiel in gewicht een ook in drukke periodes eet ik bewust.

 

De  Fit & Slank methode is heel goed vol te houden en is weer makkelijk op te pakken na een dagje minder gezonde keuzes.

Ik voel me nu een stuk fitter en energieker! En mijn leuke groene rokje past weer. Ik ga ervoor om mijn doel van -10 kg te halen voor de zomer.

 

Roos, dankjewel voor je coaching en motivatie.

Je stond zelfs een keertje opeens naast me in een strandtent in Noordwijk toen ik koos voor mijn rode schoentjes.???????? (Bewuste keuze en genietmoment).

 

Lianne”