Kim - 12 kilo

HET HEEFT MIJN ZELFBEELD VERBETERD

 

Afgelopen jaar zat ik lange tijd niet goed in mijn vel en ging ik door een lastige periode. Ik voelde me moe, mijn lijf was moe en ik had weinig energie.

 

Ik besloot om beter voor mezelf te gaan zorgen. Uit eerdere evaringen bij Roos wist ik dat het goed zou komen en heb ik me in januari opnieuw aangemeld voor de groepscursus.

 

Door Roos is mijn mindset zoveel verbeterd. Ik heb veel geleerd over mezelf en mijn gewoonten. Dit heeft mij geholpen om de draai weer terug te vinden naar een betere levensstijl.

 

Nu denk ik veel beter na over keuzes die ik maak. “De regel van 3 & de 7 afspraken” brengen mij veel rust en is goed vol te houden, zelfs tijdens mijn werk als verpleegkundige in de nachtzorg.

 

Ik merk dat ik mij lekkerder voel, meer energie heb en het heeft mijn zelfbeeld verbeterd. Het gaat niet alleen om hoeveel kilo’s eraf zijn, maar ook vooral om hoe ik me voel. En niet te vergeten dat ik blij ben met het resultaat na bijna 2 cursussen 12 kg minder. “De aanhouder met een positieve mindset wint altijd”.

Ik ben blij dat ik mezelf dit gegund heb.

 

Lieve Roos dankjewel voor jouw positieve en motiverende support, steun , vertrouwen en de inzichten die je me hebt gegeven.

 

Groetjes Kim