Kelly bijna -20 kilo

Bewust kiezen

Ik had zelf al het een en ander geprobeerd om wat af te vallen, maar niet het resultaat behaald dat ik zou willem. Begin 2019 een aantal goede verhalen gehoord over fit en is bij mij de knop omgegaan. In het begin wat sceptisch, want waarom zou deze methode beter helpen dan wat ik al geprobeerd had.

Tijdens de eerste bijeenkomst leerde ik de regel van 3 en de 7 afspraken. Na de eerste paar weken kwam ik er achter dat dit voor mij de uitkomst was. In het begin vond ik het lastig om meer te eten dan voorheen en veel meer te drinken. Na mate de weken voorbij vlogen merkte ik dat het niet voelde als een dieet, maar als een verandering van leefstijl.

Ik heb bij Anja 3 cursussen gevolgd, in 8 weken, in evenwicht en een leven lang. Anja motiveert, stimuleert en geeft inzichten waardoor bij mij de vicieuze cirkel werd doorbroken. Door de gesprekken in de groep, de structuur en duidelijkheid bleef ik gemotiveerd om door te gaan. Ik merkte dat ik er niet alleen voor stond. Nu 7 maanden verder, 19.6 kilo lichter, ben ik me bewust van mijn leefstijl, de manier om gezond te leven, maar ook af en toe te kiezen voor de rode schoentjes en te genieten. Maar ben ik vooral trots op wat ik afgelopen jaar heb bereikt. Groetjes Kelly.